tessan72

Fiska :-)

Publicerad 2008-07-24 13:39:45 i Allmänt,

I tisdags blev det ju Byske och vi tog oss dit med en Pontiac Bonneville :-) Supertrevlig kväll och jag lovar att svetten forsade som jag dansade! Mycke folk och de flesta var faktiskt över 30 kanonkul det blir nog fler turer dit!

Ikväll ska jag å Erika dra till Kroksjön och fiska, längtar verkligen blir skönt att bara få vara en stund!

Annars händer inte så mycket. Jimmy ska på Batman premiären imorgon och sen far han ev till Piteå på lördag! Så jag blir i princip gräsänka hela helgen. Blir en mysarhelg med barnen :-)

Byske!

Publicerad 2008-07-22 16:02:54 i Allmänt,

Ikväll blir det å svänga på dom lurviga :-) Näsan pekar mot Byske & Lanternan där jag inte varit på ca 5 år så det blir spännande! Nu fattas bara att få plats i en jänkare så är kvällen helt räddad!

Idag har vi kollat på en lägenhet på kvistgatan, vi längtar ju tillbaka men 310 000:- för en femma med en kallhyra på 5200:- känns inte riktigt värt det så vi får nog bo kvar här tills vi hittar vårt drömhus!

Barnen är busiga som vanligt och har massor av överskottsenergi pga det trista vädret... går ju inte vara ut i lekparken hela dagarna då regnet öser ner!

Albin är verkligen hopplös då det gäller att kliva upp om dagarna... förra veckan tvingade vi honom att  vara vaken en hel natt och dag för att få rätsida på dygnet... grabben slocknade före 19.00 och vi fick inte liv i han före 12.00 så grabben sov rätt av i 17 timmar :-s

Dålig på att skriva nu!

Publicerad 2008-07-16 01:08:24 i Allmänt,

Jag hinner knappt blogga nu :-( Min älskade sambo har semester och då borde jag ju ha mera tid, men som alla  andra har vi massor av fix att göra! Just nu håller vi på att måla och tapetsera om i hallen, sen väntar köket ivrigt på samma behandling! En sak är dock säker: JAG HATAR BÅRDER!!! Dom som hade vår lya tidigare har haft dille på mitt största hatobjekt och det är absolut inte kul då man ska göra om!!!

Vi skulle nu ikväll ta en liten slappar stund och se en film: WAZ, jag ångrar att jag började se då jag lär ha mardrömmar inatt trots att jag inte såg klart hela filmen! Så varning för mammor att se den filmen...

På måndag drar vi iväg på äventyr, vart det bär av har vi dock inte bestämt ännu då det är många viljor i denna familj!

Försöker dessutom få solen att skina på oss alla. Vill åxå passa på att önska alla mina (2) läsare en UNDERBAR SOMMAR!!!

Ps. Det är inte regn utan flytande solsken! Ds.

SEMESTER!!!

Publicerad 2008-07-07 10:13:51 i Allmänt,

Äntligen, Jimmy har sin första semesterdag idag så nu har vi 4 härliga veckor tillsammans :-) Vi har inplanerat en del små tripper annars tar vi dagarna som de kommer!!! JIPPIIIIIIIII!

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela