tessan72

Tiden...

Publicerad 2014-03-25 09:37:33 i Allmänt,

... går fort då man har roligt :) På lördag firar jag och Patrik 1 år tillsammans <3

Love you <3



KARMA...

Publicerad 2014-03-21 19:52:34 i Allmänt,

... hoppas verkligen att det slår ner hårt och skoningslöst på eländet som har så fruktansvärt svårt att ta att "det" blev DUMPAT!!!

Snart...

Publicerad 2014-03-19 11:09:00 i Allmänt,

... ett år sedan jag fimpade. Hur känns det då? Jodå det känns rätt bra faktiskt men i natt drömde jag att jag hade ett ciggpack i jackfickan som jag gick och pillade på, jag rökte aldrig men dom där förbenade giftpinnarna fanns där.
 
Under detta år har jag testat röka, dvs några bloss då någon kompis som rökt och då har det varit fest och det har inte hänt ofta. Tror i min enfald att det ska smaka gott men istället smakar det askopp och fy fan vad det luktar illa. Rök som sitter i kläderna... tänk att jag en gång gått omkring och luktat så, blä!!!
 
Man gjorde sig snygg och fin, sprayade parfym och sen tände man en sån där "väldoftande" sak och trodde fortfarande att man luktade mumma, hahaha :) 
 
Men en sak ska jag erkänna, tänker varje dag på att röka eller stoppa en prilla under läppen... men djävlart säkert denna dagliga kamp vinner jag!
 
 
Ha en bra dag folks :) 
 

Många...

Publicerad 2014-03-18 14:30:09 i Allmänt,

... tänker sig inte riktigt för då dom snör ur sig sina "sanningar"!
 
"Gud vad tjock du blivit!", "Du borde träna, du som har ont överallt jämt!", "Du ser ju rent ut som en pajas med dom där ögonbrynen!", "Fan dom där pigmentförändringarna får dig ju att se jättesmutsig ut!" osv... Alltså vadå är det svårt att fatta att det är sårande eller är tanken med det att såra och få sig själv att må bättre genom att trycka ner någon annan?
 
Har några sådana här personer i min umgängeskrets och jag har börjat bita ifrån ganska ordentligt, tycker inte det är ok. Varför ska någon annan få mig att må dåligt över något jag inte mådde dåligt av innan? Vad ger andra rätt att klanka ner på mig?
 
Står det i pannan skrivet: Hej, vänligen kom med dumma kommentarer om mitt utseende jag älskar sånt!
 
Får numera höra att jag blivit aggressiv och hettar direkt, nej jag står upp för mig själv och borde egentligen inte ens behöva göra det för det är personen som går till personangrepp som gör fel, djävligt fel. Tvätta era bukar och vill jag ha erat råd eller eran åsikt om mitt utseende eller mitt välmående så ber jag om den. 
 
Tack på förhand! 
 
Ps. Tror inte ni skulle uppskatta mina åsikter om ert utseende, feta arslen och potatisnäsor, nä sånt håller jag tyst om för jag vill inte få andra att må dåligt. Ds. 
 
 

Warehouse...

Publicerad 2014-03-14 13:08:59 i Serier jag rekommenderar,

... 13 är ännu en sci-fi serie jag nördar. I just love it :) Här hänger vi med Artie som är lagerchef och håller hårt vid de gamla metoderna, Myka, Pete, Claudia, Steve och många många fler. Agenterna som jobbar på Warehouse 13 är anställda av självaste Secret Service.

En person som jag bara älskar från serier som Orange is the new Black, Star Trek Voyager och även i denna där hon dyker upp som Jane Lattimer, ja jag snackar givetvis om Kate Mulgrew :)

Deadwood...

Publicerad 2014-03-10 15:30:56 i Serier jag rekommenderar,

... är en serie som utspelar sig under guldruschens Amerika. Bovar, banditer och även skötsamma filurer får vi lära känna. Vi har inte hunnit se så många avsnitt ännu men har redan fastnat :)

Sköna...

Publicerad 2014-03-02 17:40:00 i Allmänt,

... mys söndag. Barnen klev upp och serverade sig själva frukost och jag och Patrik låg kvar i sängen och såg film, mös och bara rådde om varandra. Balsam för själen AMORE!!!

Sen har vi pysslat på och grabbarna (Patrik & Philip) har försett fåglar och ekorrar med mat och jag och Smilla har trixat och fixat på här inne.
 
 


Hela helgen har varit awesome :D

Trevlig kväll folks :)

Igår...

Publicerad 2014-03-01 09:32:47 i Allmänt,

... kväll låg jag och gubben och pratade om allt mellan himmel och jord. Plötsligt utbrister han i skratt då vi faktiskt har en sak att tacka vår stalker för. Det var nämligen HON som presenterade oss för varandra :)

Så tack NN för kärleken du gav oss men nu får du mer än gärna låta oss vara ifred.

Fortsatt trevlig helg folks :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela