tessan72

Tänk...

Publicerad 2013-11-29 12:33:55 i Allmänt,

... vad man tänker på hur andra reagerar om man säger si eller så? Eller hur man beter sig, väljer att leva osv... Vad ska grannarna tänka, vad ska vännerna säga, ja listan går att göra lång.

Vet ni att på plats nr 1 över vad folk ångrar sig på sin dödsbädd är? Jo precis det, att dom levt det liv ANDRA tyckt att dom skulle leva istället för att leva det liv dom SJÄLVA skulle ha velat leva! Oavsett kön så är det på plats nr 1.

Hur vet jag det då kanske du undrar??? Jo det ska jag tala om för dig: En sjuksyster vid namn Bronnie Ware i Australien jobbade under många år som sjuksköterska med döende patienter och hon skrev en bok i frågan om vad människor ångrar mest på sin dödsbädd: ”The Top Five Regrets of the Dying”. Läs gärna artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14312905.ab

Så sätt igång nu för attans gubbar & lev det liv som just DU vill leva!!!

Och du, lev idag :D

Kvinna...

Publicerad 2013-11-28 16:23:00 i Allmänt,

... ja tack det är jag och jag vill gärna fortsätta vara det också. Föddes med snipa och i puberteten växte brösten sig större än grabbarnas och menstruationen kom igång. 4 barn har jag burit i min livmoder och krystat ut dom på normalt sätt så jag är en KVINNA! Ingen kan göra om mig till något annat.

Jag älskar att ha långa naglar, höga klackar och gärna en kappa i klarrött. Visar gärna klyftan för att locka gubben i fördärvet (sängen, javisst) och det är så här jag vill vara, i love it :)

Vad jag däremot inte kan förstå är att mitt värde inte är lika högt som mannens, ni vet han med en rolig apparat som dinglar mellan benen.

Om en kvinna blir våldtagen dras hela hennes tidigare sexuella liv upp, klädsel, nykterhet osv... hela hennes buk tvättas inför rätta och oftast går ändå förövaren fri. Kvinnan sitter där och känner att hon nog förtjänade att bli våldtagen trots allt :/ Värst när det är en 15 åring som sitter där och har blivit våldtagen av 6 stycken killar på en och samma gång, om och om igen.

Även om en kvinna jobbar som prostituerad och blir tagen mot sin vilja så är det VÅLDTÄKT, är det mot ens vilja så spelar det INGEN roll hur många partners man haft, hur gammal man är, hur man var klädd, vilket yrke man har utan det som bör spela roll är att fälla GÄRNINGSMANNEN till varje pris!!! Vad är så svårt att förstå???
 
Och utför jag samma jobb som en man så är min lön sämre, varför? Varför inte lägga samma värde på det jag utför och KAN utföra som en man får??? 

Men åter till det jag började prata om... att låta mig vara kvinna, mamma och bara njuta av det :) Jag vill känna mig lite beskyddad, lite svagare och omhändertagen. Jag vill ta hand om hemmet, pyssla, laga mat, baka och busa på. Självklart vill jag även arbeta men inte så mycket så att jag inte orkar med det andra, den roliga delen i att vara kvinna... den delen som feministerna (de militanta) vill ta ifrån oss för att vi ska bli lika macho som männen... Men låt mig upplysa er om en sak: Jag har två bröst & en snipa LIX!!! 
 
Ps. Tycker självklart att männen ska få vara pappalediga också men att man själva ska komma överens om fördelningen, inget överförmynderi. Är ju även en ekonomisk fråga ;) Ds. 

Marken...

Publicerad 2013-11-07 13:04:26 i Allmänt,

... är nu av snön så vit, täcker det gamla, trötta och ruttna. Gömmer allt tills solen tittar fram igen någon gång i mars/april. Värmer den så den droppar från träd och tak, sakta får vi då se det ruttna, bruna bli grönt och levande igen. Våren väcker fåglarnas kvitter och ja cirkeln är än en gång sluten.

Tycker det är myspys med ljus som brinner, små lampor som lyser upp både fönster och mystiska fordon på gården. I just love it :D

Ha en trevlig dag folks :)

Efter...

Publicerad 2013-11-04 09:04:46 i Allmänt,

... regn kommer solsken och vi får hoppas att det stämmer då vädret verkligen är deprimerande just nu.

Igår var vädret bättre men mitt humör sämre. Trots det for vi på skrotjakt en stund:









Trevlig dag folks :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela