tessan72

Teater

Publicerad 2009-03-28 17:10:29 i Allmänt,

Idag blir det teater "Anna, Hanna & Johanna" en pjäs efter boken av Marianne Fredriksson. Längtar verkligen :-) Riksteatern är det som står för underhållningen och då brukar det vara bra.

Har varit å ränt runt på stan och letat present till Moa som fyller år den 8:e april hittade tillslut ett Wii Fit som inte var lätt att få tag på. Längtar efter att se hennes min då hon öppnar paketet :-)

Sjuk

Publicerad 2009-03-26 11:37:18 i Allmänt,

Migrän, feber och paj mage.... vad mer kan man önska sej? Mår så pyton att jag är hemma från jobbet idag och då är det verkligen illa.

Håret.

Publicerad 2009-03-24 21:36:25 i Allmänt,

Oj vad tiden går... hinner ju aldrig blogga nu för tiden :-O

Håret är nu i form igen en väninna kom på att det var "Dust IT" som gjorde att håret blev som det blev. Schampot löddrade inte å det var som en stor fet yta uppe på knoppen. Yes diskmeddel gjorde susen så jag slapp kapa av mej 5 års sparande :-)

Våren har försiktigt börjat komma även till oss i norrland även om en köldknäpp i morse fick mej att tro att vintern aldrig ska ta slut.

Barnen mår bra förutom Albin som inte har någon röst alls. Han bjuder dock på skratt när han försöker kraxa fram något.

I söndags var jag och Jimmy å såg "Män som hatar kvinnor". Läste ut boken i lördags å satt i salongen med hög förväntan (trots att jag vet att man alltid blir besviken då man läst boken) självklart blev jag smått besviken då dom ändrat om vissa saker totalt och många viktiga bitar saknades helt. Tröstar mej med att läsa "Flickan som lekte med elden" istället.

På lördag blir det teater: "Anna, Hanna & Johanna" som bygger på Marianne Fredrikssons roman (har ju läst den åxå, många år sedan dock), ser verkligen fram emot det. Speciellt eftersom jag ska gå med Helena så sällan vi hinner umgås nu förtiden.

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela