tessan72

Uttråkad!

Publicerad 2008-04-23 01:13:43 i Allmänt,

Jag e riktigt uttråkad och hoppas verkligen på att få börja jobba inom en väldigt snar framtid! Är mest irriterad å less nu!

Blev riktigt upprörd igår då jag läste på debattsidan i aftonbladet där en mamma vars barn blivit utsatt för en pedofil fått förfrågan om pedofilen fick träffa sitt offer i sin rehablitering! Hur sjukt samhälle har vi egentligen??? Ska hon hjälpa pedofilen att bli frisk? Han har skadat henne för livet och vem hjälper henne??? Slut med daltandet av sexualbrottslingar nu! Inför samma regler som i USA där pedofiler och sexförbrytare har skyltar på huset att här bor en pedofil! Dom har valt bort alla sina rättigheter då dom valde att förstöra en annan människas liv! Alla har ett val att sen skylla på taskig barndom då dom sabbar för andra är rena rama skitsnacket! En människa som är 40 år kan för f-n inte sitta å säga: "Jag har gjort allt det här dumma för att jag hade så dålig uppväxt!" Dom har stått på egna ben i ca 25 år men dom första 15 åren var ju mamma eller pappa dum så då kan jag bete mej som ett svin mot andra resten av mitt liv!!! Hur korkat och patetiskt som helst... Nä låt dom dj.... ta ansvar för sina handlingar som alla vi andra och sluta dalta med odjuren!!!

Så nu känns det lite bättre då jag fått spy lite galla!

Våren är här & för att stanna hoppas jag!!!

Publicerad 2008-04-20 17:40:07 i Allmänt,

Hela helgen har varit underbar med vårsol och fågelkvitter! Taken droppar och snön har smält bort från vår altan så idag har vi städat den och njutit av solen och värmen! Helt underbart!!! Det är nästan så man vill göra som Ronja och skrika i vårglädje!

Igår var vi i Gråberg hos pappa & Biggan. Foxy blev ivrigt uppvaktad av Gandhi och Selma (som åxå var på besök med sin matte Ann-Sofi & husse Janne). Vi njöt av solen och sedan blev det älgstek på menyn, mums!

Idag har vi som sagt städat och donat och njutit av att det går att vara ute igen! Albin & Hugo har studsat på studsmattan och är nu ute och åker inlines! Smilla & Philip har busat omkring ute på vår altan, tur att den är superstor :-)

Moa blev kvar i Gråberg hela helgen och vi ska strax fara och hämta hem henne igen! Nattsömnen mine har icket varit strålande så det blir nog att göra en tidig kväll!

Blottare & Pedofiler!

Publicerad 2008-04-17 17:08:54 i Allmänt,

Idag när min 10-åriga dotter kom hem från skolan gav hon mej en lapp där det stod följande:

"Viktigt!
Vi uppmanar alla föräldrar att vara uppmärksamma på en vuxen man som figurerar på området och som söker kontakt med barn bl.a. via Internet.

Uppmana och samtala med era barn om att undvika kontakt med okända. Var uppmärksamma på vad era barn gör på Internet.

Polisen är inkopplad!"

Man blir helt knäckt, vad händer i vårt samhälle? Växer det pedofiler, blottare och barnamördare på träd numera? Händelsen bakom meddelandet var följande:

Ett gäng flickor som går i 6:an har via msn haft kontakt med en man i 50-års ålder som via webkameran blottat sej. Efter detta stämde flickorna träff med mannen utanför skolan i tisdags. Med sej hade dom då en killkompis som tyckte att det här inte kändes rätt så han berättade för föräldrar/lärare och polis. Flickorna hade inte avslöjat ett ord om pojken inte gjort det för dom var det hela en lek. Men för mannen är det allvar! Vi måste hålla våra barn upplysta och våga prata om att sådant här förekommer. Om vi inte pratar med våra barn kommer dom inte heller att prata med oss! Kommer att uppdatera om detta när jag vet mera!

Nu en roligare sak!!! Jag har varit på anställningsintervju idag och det kändes som om det gick jättebra!!! Håll tummarna! Jag har dessutom hämtat papper så jag ska ansöka om "lämpen" äntligen! Nu när jag är 35 år är det väl ändå på tiden att jag blir bilburen :-)

Ha en underbar vårdag!!!

Snuvigt, värre!

Publicerad 2008-04-15 00:51:39 i Allmänt,

Så har vi åkt på förkylning hela högen :-s! Verkar inte som om snuvan vill ge sej på riktigt utan näsan har runnit nästan hela vintern! Nu trodde vi ju våren kommit på allvar, vad händer??? Jo, snöstorm och flera decimeter snö igen! Kan man bli annat än pessimistik? Moa kom hem tidigare från skolan idag, ont i magen sa hon! 2 timmar senare (jag hade somnat i soffan med lill Philip) har hon gjort chokladbollar! "Har du inte ont i magen?" frågade jag. "Det har gått om nu!" svarade hon :-)

Imorgon blir det bakardag och pyssel! Idag har jag varit duktig och satt smultronfrön i drivhus, så det blir spännande att se om dom tar sej! Jag ska köpa en miniväxthus och odla egen gurka, paprika och melon så det blir riktigt kul om det funkar vill säga. Jag är ju inte direkt känd för att ha gröna fingrar!!!

Jag håller på att tjöta på gubben att vi ska bege oss upp till "happis" och IKEA på lördag, håll tummarna att jag lyckas :-)

Vi har som stora delar av Sverige idag tänt ett ljus för lilla Engla! Vila i frid!

En sorgens dag!

Publicerad 2008-04-13 19:50:23 i Allmänt,

Idag är nog många totalt förkrossade då "42-åringen" erkänt att han mördat lilla Engla och visat var han gömt hennes kropp. Har just läst det och tårarna strömmar ner för kinderna, trots att jag förstod att hon måste blivit mördad så hade jag ändå hoppet om att det inte var så. Moa min äldsta dotter har just fyllt 10 år och jag blir hysterisk när nåt sånt här händer. Vi vet alla att man inte kan skydda sina barn från allt, det är en sådan tragedi att Englas liv blev så förkortat tack vare en psykopat! Mina tankar är med Englas familj!

Äntligen kan jag logga in :-)

Publicerad 2008-04-04 02:06:58 i Allmänt,

Tydligen håller dom på att ändra om å flytta bloggar hit och dit här så det har varit problem att logga in i flera dagar  nu!

I lördags hade vi pokerturnering och min sambo vann det hela själv var jag så duktig att jag kom absolut sist :-) Man kan inte ligga på topp jämt och jag har tröttnat på poker har inte riktigt tålamodet som krävs för att sitta i drygt 5 timmar och spela!

I förrgår färgade jag underhåret svart på Moa och hon är så nöjd att hon kastar omkring med håret hela tiden :-) Det vart himla snyggt så jag ska färga mitt eget nu framöver, ska sola lite först så jag inte ser ut som ett åkerspöke!!!

Den här helgen blir lugn alla 4 barnen  hemma så om vädret tillåter blir det Storklinta på lördag så vi håller tummarna på sol!

Philip har blivit en riktig buse som hinner med massor på nolltid, jag lär väl gå ner några kilon som jag jagar honom om dagarna :-) Han kan säga: Hej, där, mamma, pappa, tutte och igår lät det som han sa: Philop (som Smilla säger). Klappa händerna och vinkar gillar han åxå att göra och det är ett ständigt pekande! Han står själv stadigt men är lite för feg för att våga ta det stora steget att börja gå!

Smilla hon är en riktig sångfågel och nu är det Kalle Teodor visan från Pippi Långstrump som gäller, vi sjunger den i snitt 757 ggr/dag! Hej hå! Hon är rätt nöjd då vi flyttat in lillebror i hennes rum, hon är inte riktigt förtjust i att sova själv än men vi kämpar tappert med båda ett evigt nattspringande dock :-s

Jag längtar verkligen till imorgon då min älskade storpajk kommer hem, han är så go när han vågar visa den sidan (tyvärr händer det inte ofta nuför tiden, pinsamt att sitta å mysa med morsan!)!

Nu skriker John Blund att det är dags för mej att sova!!!

Ps. Jag hoppas verkligen att dom löser Arboga morden och jag lider verkligen med den stackars ovetande mamman vars liv är totalförstört för all framtid! Ds.

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela