tessan72

"Once upon a time"

Publicerad 2011-12-29 21:34:54 i Serier jag rekommenderar,

bild

Gillar du sagornas värld? Ja då har du här en serie som gjord för just dig. I denna härliga, spännande och annorlunda serien är alla slut som: "... så levde dom lyckliga i alla sina dagar!" borta då den elaka häxan frusit tiden och det är endast Snövits dotter som kan bryta den hemska förbannelsen.

Klart sevärd :)

Cowboys & Aliens

Publicerad 2011-12-02 00:09:29 i Film recensioner,

bild

Jake Lonergan vaknar upp mitt i ingenstans med ett sår i buken och ett konstigt armband på ena armen. Han minns inte vem han är eller hur han hamnat där han är. Han tar sig till närmaste stad och blir ompysslad av en präst Meacham. Sen börjar det hända saker.

När vi satte oss ner och skulle se denna rulle var faktiskt min tanke: "Denna film lär vara så dålig så då gör det inget att jag råkar somna efter en kvart eller så!" Jag somnade inte och det är jag glad för. En stor skara av skådespelar eliten är med i denna annorlunda rulle: Daniel Craig, Harrison Ford, Sam Rockwell, Abigail Spencer, Clancy Brown... ja listan går att göra lång. Går inte slappna av en sekund för här händer det grejer nästan hela tiden.

Betyg: ++++

Grimm

Publicerad 2011-12-01 18:20:39 i Serier jag rekommenderar,

bild

Yes, du har hamnat i sagornas värld men kanske på ett sätt du inte alls förväntat dig. Denna fantasy/horror/drama serie sticker ut och är riktigt spännande, kan knappt bärga mig till nästa avsnitt :)

Här får vi möta Nick Burkhardt som är polis och jobbar på våldsroteln. I arbetet utreder han mord som inte alls är som de verkar och han börjar dessutom hallucinera, eller gör han verkligen det?



Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela