tessan72

En ny...

Publicerad 2013-05-27 10:10:00 i Allmänt,

... skrotletare har blivit född tack vare kärleken som brinner för just detta.
 
Har ju alltid älskat skog och natur + historia och varje litet skrot som i skogen gömmer sig bor ju ett litet stycke historia. 
 
Här är det en tvättmaskin som någon gång blivit kasserad på Bolidens gamla soptipp. Naturen har tagit över och skapat sin egen historia + ett konstverk, bara älskar sånt här :) 
 
När vi vandrat omkring på gamla tippen en stund hittar Patrik en skylt som är upp och nedvänd, han ställer upp den och till min förvåning är det den gamla skylten som fanns på mina barndoms majbrasor i Boliden, plötsligt dök vi på ett stycke av min egen historia :) 
 
 
Kändes både märkligt och bra på en och samma gång :) 
 
Många minnen väcktes till liv när vi gick omkring och strosade där. Stigar jag gått efter då jag var liten och flyghangaren som jag var så fruktansvärt rädd för då det sas att där spökade. En av de anställda på den tiden platsen var i bruk som flygplats hängde sig nämligen just där. Blev gode förvånad att byggnaden fortfarande står kvar, tyvärr tog jag ingen bild på just den.
 
Efter en kort paus på macken där vi tankade med mjukglass, läsk och lite snask åkte vi vidare mot Finnfors och spanade en del efter vägen där det finns potential att hitta nåt kul, klockan tickade lite för snabbt för att vi skulle ha tid att stanna och kika på alla ställen.
 
Patrik har ju i hela sitt liv letat skrot och vet många bra ställen, en del är kvar andra är tyvärr bortröjda eller övergrävda. 
 
Men ett ställe som verkligen var fullmatat med skrot var kvar till vår stora glädje :) 
 
 
Började gå uppför berget av skrot, insåg när jag stod på toppen av allt att jag inte hade en aning om vad som gömde sig under mina fötter, lite läskigt, lite spännande och fantastiskt kul på en och samma gång :) 
 
 
Delar av det jag stod på :) 
 
Vy från skrotberget:
 
 
Nä nu ska denna skogsmulle göra lite nytta också mer bilder och storys från våra äventyr kommer så håll ut :)))
 
Ha en toppendag folks :)

Skrivklåda...

Publicerad 2013-05-13 21:37:04 i Allmänt,

... kan man ju drabbas hårt av ibland iaf om man är jag.

Men vad skriva om då? Våren är här, regnet har besökt oss så även snålblåsten & solen som de senaste två dagarna smekt våra kinder. Känns underbart med värme, vårplagg fram och vinterbonader längst in i garderoben där dom förhoppningsvis får vara ett bra tag nu.

Har haft lite tid och ork till min käre fyrfoting, senaste året... musten, lusten och glädjen rann ur mig med alla tråkigheter som fjolåret hade att erbjuda. Man når som sin gräns sen orkar man inte mer helt enkelt. Familjesituationen har ju också förändrats i och med separationen och är numera ensam med mina barn. Men på söndag flyttar Rekylen till en tjej i Piteå där han kommer få all den tid och kärlek han behöver, känns varmt om hjärtat att veta även om det känns jobbigt att skiljas åt.

Min livsglädje har kommit tillbaka, jag är kär overkligt kär och dansar som på moln och kommer på mig själv med ett stort fånigt leende på läpparna titt som tätt och vill ju vara nära kärleken mest hela tiden, får abstinens omedlebums vi inte är nära varandra, just love him :)

Ha det bäst folks :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela