tessan72

Trött men...

Publicerad 2010-03-31 10:44:33 i Allmänt,


... rätt glad i alla fall. Skäms dock lite då jag nog gav intrycket att vara en urkass mamma i morse :O

Tar det hela från början:

Sov som en kratta i natt på grund av att jag har något som heter RLS (restless legs) när jag drabbas av detta vilket inte händer varje natt men titt som tätt så blir sömnen såklart lidande då jag måste upp och gå stup i kvarten. Inatt var det extremt jobbigt så det blev inte mycket till sömn. Då jag väckt Moa kl. 07.00 frågade jag henne om det var ok att jag gick och la mej igen och det var det. Hon är ju 12 år och klarar av det mesta själv och hade det varit något hade hon bara kunnat gå upp och fråga. Småtrollen vaknade kring 08.00 dom sov fantastiskt länge men den här mamman var riktigt trött och frågade om dom kunde se film en stund i sitt rum så jag kunde dra mej en liten stund bara. Mmm... somnar som en stock och vaknar av att hunden skäller som en toka. Drar på mej morgonrocken och springer nerför trappan ser att ytterdörren är öppen. Smilla håller i vår hund (hon är rätt stor och Smilla rätt liten) så jag frågar: "Varför har ni öppnat dörren?" Hör en mansröst svara: "För att jag plingade på!" Kände mej verkligen urusel som mamma och vad ska han ha trott? Att detta inträffar varje morgon vilket det verkligen inte gör... fast och andra sidan, vad ska jag bry mej om vad han tänker kommer knappast att se honom igen, det var en försäljare såklart. Är dock mäkta impad av att Smilla höll fast Foxy som faktiskt stod stilla bredvid sin lillmatte trots skällandet och att hon var upprörd över en främmande man utanför dörren, haha... vilket uppvaknande.

Idag skriver vi på försäljningen av lägenheten, JIIIPPPPIIII!!!

Ha en underbar dag :)

 

Gladare, positivare & förväntansfull :)

Publicerad 2010-03-30 18:24:47 i Allmänt,

Känns bättre nu är absolut inte lika deppig och besviken som tidigare idag. Verkar inte bli någon större kostnad för oss då vi har en tilläggsförsäkring och eftersom det inte var mer än 5 år sedan dom renoverade badrummet täcker försäkringen allt. Föreningen står för de inre kostnaderna så det känns som vi kan andas ut rejält :)

Ikväll ska jag för första gången under denna hockey säsong bänka mej framför TV:n och heja fram SAIK hoppas verkligen att dom tar sej till finalen.

Dagen har annars varit rätt lugn har haft besök av både syrran och Jenny den senare bjöd dessutom på fika inte helt fel :)

Imorgon skriver vi på köpekontraktet med köparna av lägenheten ska bli skönt att få det ur världen :)

Barnen spelar Nintendo Wii Mario Carts och jag måste säga att jag är impad när dom är så små men ändå så duktiga, haha...

Ha en toppenkväll :)

Kortvarig glädje :/

Publicerad 2010-03-30 12:33:35 i Allmänt,

Budgivningen på lägenheten är klar och vi har en köpare, vi blev jätteglada :) Men vad händer??? Jo, vi har haft skadeförebyggande besiktning här idag. Han som besiktade började nere och allt var finnemang så jag slappnade av rejält då badrummet nere är äldre och det där upp är renoverat -06 då det var vattenskada mellan våran lägenhet och grannens. Besiktningsmannen hämtade upp mej och visade att det är samma vattenskada igen hos både oss och grannen. Känner att jag kokar över vad var det för klantarsel som renoverade egentligen??? Och hur går det nu med försäljningen? Tyckte det var för bra för att vara sant :/

Drömmar

Publicerad 2010-03-30 10:47:06 i Allmänt,

Skickade in en novell till en tävling för några månader sedan nu är tydligen vinnare utsedd och några bidrag blir publicerade i en bok. Dom som blir publicerade har redan meddelats så det blev inte mitt bidrag, snyft... Men, men jag vågade skicka in den och hade definitivt inte räknat med att vinna även om 60.000:- hade suttit fint. Tävlingen är öppen för både proffs och amatörer så chansen att en amatör ska vinna är nog liten. Hur som helst kommer jag att publicera den här på bloggen nån dag då jag törs :)

Idag är det blandat väder här ibland kikar solen fram och ibland inte men det kommer ingen snö och det är vi tacksamma för har fått nog med snö för flera år framåt känns det som.

En väninna till mej gör helt underbara smycken kika in och kolla här. Ska själv beställa ett :)

Snart är påsken här och jag har inte påskpyntat över huvudtaget känner mej inte inspirerad då vi har fullt med lådor överallt så barnen får nog nöja sej med påskägg + vår traditionella påskmiddag hos mamma & Lars :) Brukar vara riktigt gott och trevligt.

Jimmy jobbar bara imorgon sedan är han ledig till på tisdag ska bli riktigt skönt att ha honom hemma lite längre. Barnen får påsklov och något kul kommer vi att hitta på. Blir nog en tur till Jörn och köra lite skoter :)

Ha en underbar dag :)

Puh

Publicerad 2010-03-29 20:55:53 i Allmänt,

Så var denna dag snart slut och det gråter jag inte över. Längtar till imorgon då ska vi ut i skogen och busa så jag hoppas på kanonbra väder.

Barnen har äntligen fått sej i säng blev lite sent idag men då vi inte har någon tid att passa imorgon bitti så spelar det absolut ingen roll :)

Hoppas att Mats Alm får det straff han förtjänar för mordet på sin fästmö Linda Chen. Nu påstår han att det inte är han på bilderna fast dom är klockrena. Kan inte fatta hur en del människor är funtade med helt avsaknad av samvete och respekt för andra än dom själva.

Nä, nu ska jag än en gång inta soffläge denna dag sen byter jag raskt till sängen, haha...

 

Bättre :)

Publicerad 2010-03-29 16:08:18 i Allmänt,

Tänk vad lite vila kan göra. Mår så mycket bättre nu är förstås rätt sliten än men har ändå fått vila massor idag. Tack snälla söta goa barn att ni varit så underbart snälla idag :) Tack även för det uppmuntrande kommentarerna sånt värmen gott om hjärtat.

Budgivnings processen är åter i full gång och vi är helt i chock nu har budet stigit till det dubbla mot för vad vi trodde max så det känns toppen :) Ser en ny soffa bli verkligare och verkligare snart har den visualiserat sej helt, haha...

Ha en toppendag :)

Körslaget

Publicerad 2010-03-29 13:37:10 i Allmänt,

Brukar inte se körslaget och jag är helt ärlig har sett en snutt här och en snutt där då det gått tidigare men thats it. Denna omgång var Raffe sångare i Mustasch och det ställde ju hela programmet i ett helt nytt perspektiv. Bänkade mej framför TV:n och väntade spänt på Raffes körs framträdande och dom ägde scenen totalt. Var helt säker på att dom skulle få vara kvar men vad händer??? Jo, först får dom beskedet att dom är kvar i leken 1 minut senare ungefär får vi beskedet att så inte är fallet. Nån mega klant har läst fel då röstningen var jämn men ett sånt misstag får inte hända. Fy skäms TV 4! Raffe är riktigt upprörd läs här och jag håller med honom det är en riktig tavla denne person gjort och skulle han/hon jobbat någon annanstans hade foten varit enda lösningen.

Magsjuka :(

Publicerad 2010-03-29 09:57:36 i Allmänt,

Usch, har fått magsjuka och varit riktigt dålig hela morgonen. Känner mej lite bättre nu men ska inta soffläge och muta barnen med en film så dom håller sej lugna en stund. Så jag hoppas ni har förståelse varför detta inlägg blidde så kort.

Ha en toppendag :)

Sommartid :)

Publicerad 2010-03-28 19:50:14 i Allmänt,

Känns lite konstigt att ha ställt fram klockan till sommartid då det är snöstorm ute. Tänk att tidigare i veckan satt jag och min svägerska ute på altan och njöt av solen, droppet från taket och småfåglarnas vårsång.

Jimmys lillebror har sovit hos oss i natt då han agerat taxivärd och har en hel massa mil från stan. Kul att ha han här en stund barnen ser verkligen upp till honom. Sen kom svärfars förbi en stund och drack lite kaffe & åt kladdkaka som barnen bakat.

Migränen har inte riktigt släppt sitt grepp ännu så jag har vilat en hel del idag tur att sambon är förstående.

Albin har varit hos sin pappa i helgen och kommer inte hit förrän nästa helg, längtar ihjäl mej snart. Är så jobbigt att inte vara samlade  hela familjen man känner sej inte riktigt hel. Moa har sovit hos min yngsta syster som är 14 år, Moa är ju 12 så dom är nästan som systrar dom två.

Bläddrar som en besatt i alla inredningstidningar jag kan hitta och har nu beställt efter en prenumeration blir nog några till sen. Behöver all inspiration jag bara kan få.

Ha en skön kväll :)

Så blev det :)

Publicerad 2010-03-28 00:36:27 i Allmänt,

Ikväll var det tänkt att jag skulle på fest med goda vänner och min kära syster. Tyvärr fick jag besök av en riktig ovän med namnet Migrän... så det blev inget party för partypinglan. Istället bäddade jag ner mej i soffan & sov bort några timmar. Jimmy var så gullig att han nattade barnen och lät mej fortsätta sova så skallen känns lite bättre nu :)

Idag har vi varit och tittat på nya sängar till barnen och hittat på ett ungefär vad vi ska köpa. Kikade även på kylar och frysar då det bara är en halva av varje i  huset. Hade tänkt oss sidebyside men kylarna var verkligen smala ryms nog inte mycket i dom och vi är ju 6 personer så det blir att tänka om. Vi hittade iaf en modell som vi gillade nu återstår att se om det ryms och ur många skåp vi måste riva ut för att få in dom.

Nä, nu ska jag dyka i säng och försöka sova lite till så jag orkar vara till nån nytta imorgon.

Sov gott :)

Lördag

Publicerad 2010-03-27 10:42:07 i Allmänt,

Trött ville inte alls vakna imorse när barnen klev upp men som en zombie masade jag mej i alla fall ur sängen. Somnade efter 3 inatt så det blev inte så många timmars sömn tyvärr och ikväll är det fest,  hur ska jag nu orka? Har lovat min syster så jag måste verkligen fara då hon sett framemot detta så länge men jag tror inte jag blir långvarig. Skulle gärna bara fara på festen och surra en stund och sen gå hem och mysa ner mej i soffan med Jimmy & barnen. Börjar jag bli gammal?
Idag ska vi i varje fall fara och kolla in sidebyside kyl/frysar då det bara är en halva av varje i huset vi köpt. Vi ska även springa på lite möbelaffärer och kolla in sängar till kidsen ska bli riktigt roligt :) Får kanske lite energi av det, haha...
Nu ska jag se på 4:an där dom ska sända en intervju med en väninna till flickan som blev våldtagen på en toalett på sin skola.
Ha en fortsatt trevlig helg :)

Hm

Publicerad 2010-03-27 00:31:28 i Allmänt,

Såg en urkass rysare tillsammans med Moa som gjorde oss båda sömniga vilket var rätt bra. Kom i säng tidigt och lyckades somna rätt fort vilket är ovanligt för att vara jag. Vad händer... Jo, jag vaknar lika fort igen och kunde ju inte somna om så nu sitter jag här i mörkret och har absolut inget vettigt att göra.
Imorgon är det fest och jag känner mej både sugen och inte... men förmodligen blir det roligt så jag ska fara hur som helst.
Tänk bara om man slapp att vara bakis och tänk om min mage kunde dra ihop sej och bli sådär platt och fin som den var för 10 år sen. Skulle vara underbart att för en gångs skull dra på sej brallorna och dom satt perfekt. Inget överhäng, ingen smärta för att dom sitter så förbannat hårt.
Förr hade man ju en snygg midja och nu ser jag ut som en fyrkant. Måste verkligen hitta en "metod" som passar mej. Läste för nån dag sen i Aftonbladet om varannan dags metoden så här funkar den på ett ungefär: Måndag: Typ Nutrilett, Tisdag: Fest och frossa, Onsdag: Nutrilett, Torsdag: Fest och frossa osv... det kanske skulle vara något för mej... gillar fest och frossa så vad tror ni? Start måndag så får ni hänga med i min nya metod och lyckas jag så haka på även du :)
Nä, nu får det vara nog för ikväll.
Sleep Tight.

MYS!

Publicerad 2010-03-26 19:58:40 i Allmänt,

Sovande småtroll=Check

Gubben på krogen=Check

Bra film att se=Check

Täcken i soffan=Check

Godis & Läsk=Check

Nu är det movietajm med stortösa mine :)

Ha en underbar kväll :D

Stiger än :D

Publicerad 2010-03-26 16:25:10 i Allmänt,

Helt otroligt budgivningen fortsätter och vi är i glädjechock. När vi skulle sälja förra lägenheten hade vi all världens otur. Vi lejde en helt oduglig mäklare som när han la ut visningarna skrev fel datum en gång fel adress en annan. Och där fick vi stå och betala dubbla hyror. När vi äntligen blivit av med mäklarskrället lyckades vi sälja själva rätt omgående men till underpris. Så att vi idag står med bud mer nästan dubbelt vad vi trodde vi skulle få känns helt overkligt. Men så himla kul :)

Så det blir att fira med skräpmat idag, haha...

Ha en underbar helg :D

Sällan här.

Publicerad 2010-03-26 13:32:58 i Allmänt,

Bloggar i mängder flera inlägg/dag men det blir på min blogg hos Amelia. Hade nästan glömt bort denna men upptäckte sedan att mina vänner inte kan kommentera inläggen utan att bli medlemmar på just Amelia sidan. Tänkte därför börja blogga parallelt även här :) Här kommer senaste inlägget från Amelia och om du vill kika in här.

Spännande nu ju :)

 

Ojojoj... Nu  har budgivningen på lägenheten tagit full fart och ligger redan 55.000:- mer än vad vi trodde att vi max skulle få för den :) Lär bli klart idag och det känns helt OK vill jag lova.

Har dock inte kommit igång med bullbaket känner mej så himlandes slö idag, kan bero på att kroppen värker på de mest konstiga ställen efter Leo's igår. Fick mej att komma ihåg att jag inte är ett barn längre, haha...

Ha en underbar dag :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela