tessan72

Jobbat...

Publicerad 2015-03-21 21:03:55 i

... fm, åkt vår fina, härliga, unika och sten coola Dodge :)
Hälsat på svärfars, sett rysare med Moa och Ida och nu filmtajm med gubben och Ida :)

En härlig lördag :)

Rocka sockorna!

Publicerad 2015-03-20 07:13:03 i

Det är kul att vara annorlunda så idag "rockar vi sockorna" för alla de med Downs Syndrom.
#rockasockorna

Skriver...

Publicerad 2015-03-16 21:58:46 i

... som jag skrivit i min andra blogg. 

Om jag valt att ta bort någon från min fb betyder det ju självklart (borde vara självklart) att jag inte vill att denna person ska ha tillgång till att gå in på min profil. Att "låna" någon annans fb konto för att snoka omkring finner jag grymt respektlöst och liknar detta med stalking!

Även att läsa detta just nu är ju direkt galet om du är en person jag valt bort ur mitt liv. 

Skaffa dig ett liv istället.

Mmm...

Publicerad 2015-03-09 15:44:05 i Allmänt,

... våren i LOVE IT!!! Hela dagen har solens strålar smält bort snö i massor, nu får detta hålla i sig så har vi nog barmark på gården inom kort :D 
 
Längtar tills mina fröer börjat gro är så himla spännande när man sår eget som sen får växa till sig ute i växthuset till ätbara grönsaker :) Nytt för i år blir majskolvar, ska bli spännande att smaka :) Funderar även på att så lite av potatisen i växthuset så vi har egen färsk till midsommar. 
 
Jobbar rätt mycket i mars så det blir extra klirr i kassan och he känns gött :) Har tagit på mig övertidspass dessutom som bringar in ännu lite mera. 
 
Jag och gubben är ett rätt bra team, vi är starka, vi är motiverade och vi älskar varandra från månen och tillbaka igen <3 Vi har många härliga planer inför sommaren och framtiden, skönt att äntligen ha hittat hem :) Alla prövningar vi blivit utsatta för har gjort oss starkare & genom allt detta har vi aldrig en endaste gång tappat tron på varandra eller vår kärlek till varandra, life is grand :) 
 
 

Härlig...

Publicerad 2015-03-08 21:42:42 i

... helg med 90-års kalas, jobb, mys, jobb och loppis :)

Nu fortsätta myset med gubben ♡♡♡

Mathjäpen...

Publicerad 2015-03-03 20:27:15 i Allmänt,

... är ju tänkt att gå till bättre behövande personer. Vet av tre personer (umgås ej med dom men har hört detta från säkra källor, bland annat en syster till den ena av dessa) som nyttjar mathjälpen och sedan är på krogen på helgen. Med den hjälpen behöver dom ju inte lägga pengar på mat utan detta får dessa vidriga individer gratis och kanske någon bättre behövande står utan. Finns det ingen djävla skam i kroppen?
 
Ni har själva valt att inte arbeta då ni är för lata för det, ingen av er tre har någonsin haft ett RIKTIGT arbete och med riktigt menar jag INTE att vara springflicka åt pappa i tonåren eller att sköta pojkvännens affär i tonåren. Ni är alla över 40 år, en av er snart 53 och ni är alla en skamfläck för oss kvinnor som verkligen kämpar på riktigt!
 
Skärp er för fan, sluta knapra en massa piller och sluta tycka så förbannat synd om er själva... finns inga ursäkter och framför allt inte till att roffa åt sig mat som borde gå till någon som inte kastar sig iväg på krogen och super upp de slantar som utan mathjälpen gått till just MAT!!!
 
Blir så trött på idioter!
 
 

Längtar...

Publicerad 2015-03-02 22:23:33 i

... till vi kan börja springa i skog och mark igen.

Från i fjol:
Har grymt få bilder till hands just nu då min dator kraschat.


Pluttisnutti...

Publicerad 2015-03-01 23:36:42 i

... är inte riktigt min grej.
Har gjort om och stylat till vår lilltoa mer efter min smak och tycke. Dessa prylar blev över... 50:- spänn så är det ditt! Skicka en kommentar vid intresse.

Idag...

Publicerad 2015-03-01 15:40:25 i

... har vi luftat vår Dodge, kul med två jänkare vi vill ha fler ;)
Sen försöka få en bra bild på de tre trollungarna i baksätet var ju lättare sagt än gjort :P
Till slut så ♡♡♡
En trevlig åktur som resulterade i några loppisfynd till våra samlarskåp :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela