tessan72

Helgen!

Publicerad 2008-08-31 12:26:08 i Allmänt,

Japps, då e de  söndag igen då! Vi har inte hunnit göra så jättemycket i helgen eftersom jag är lite krasslig och trötter! Men igår var vi till Sjöbotten och hälsade på mostra mine å Peter! Vi är väldans dåliga på att hälsa på våra nära å kära så det var verkligen på tiden vi fick tummen ur vagn! Efter fika och så gick vi ner till deras grannars ladugård. Kikade på höggravida kossor och nyfödda kalvar! En liten nykläckt kalv tyckte om mina fingrar och sög för kung å fosterland, Smilla blev då rädd att mamma skulle förlora handen så hon slet bort den ur den "dumma" kalvens mun :-)

Vi såg "Little miss Sunshine" igår och den vill jag verkligen rekomendera för de som inte sett den redan! En riktigt härlig komedi med Steve Carell i en av huvudrollerna. Abigail Breslin spelade Olive som skulle tävla i "Little miss Sunshine" tävlingen. Filmen handlar egentligen mest om resan dit och där händer verkligen allt! Helt klart sevärd, bjöd verkligen på många skratt!

Jo, nu kan man samla poäng så man får gratis biobiljett :-) Gå in på länken å regga dej du med!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65063

Besök även vår föreningsblogg: Idun

Storseans!

Publicerad 2008-08-30 00:54:11 i Allmänt,

Jaha, då har jag å min väninna Erika varit på storseans! Vad är nu det kanske du undrar??? Jo, ett medium står och håller föredrag då andar söker kontakt med sina anhöriga. Tror du nån anhörig ville ha kontakt med mej eller Erika? Nopes, å dom som fick "kontakt" kände oftast inte igen anden på mediumets beskrivning! Supertrist att det blev så, men beröm för att vara väldigt underhållande måste jag ju ändå ge denna Jill (känd från TV). Tror inte heller att hon försöker blåsa folk medvetet! Och som hon själv sa är hon sin egen största kritiker, vilket alla som går på seanser eller privata sittningar måste vara, ta allt med en nypa salt och lev inte ditt liv efter spådommar!

ALBIN ÄR HEMMA, vad jag längtat :-) Har haft Albin abstinens i 2 hela veckor! Så underbart att ha han här igen, min storpajk!

Vi har nu inskolat småttisarna på dagis i 3 dagar å fortsätter nästa vecka, än så går det väldigt bra (jag har dock inte riktigt vant mej vid tanken på att någon annan ska ta hand om mina barn på dagarna, huh)!

Måste även ge Sveriges psykvård tummen ner då dom än en gång lyckats låta en intagen ha frigång så dom "fått" pysa ut och vara en fara för allmänheten! Tar dom sitt ansvar över det?

Regn lr flytande solsken?

Publicerad 2008-08-25 12:41:30 i Allmänt,

Om man är optimistisk så blir det väl flytande solsken :-) Idag är ju en utmärkt dag för städning, så det får stå på vårt schema! Ikväll blir det nog film som gäller om jag känner min sambo rätt!

Imorgon kommer några väninnor hit och äter lunch, på menyn står "Tjälknul" som är i ugnen just nu! Oj, så gött.... riktigt längtar!

På afton imorgon kommer vi att slutgiltigt bilda föreningen Idun och skicka in alla papper, det ska bli riktigt kul när vi kommer igång på riktigt :-)

I helgen har vi städat det större barnens rum och haft en stor utrensning av saker som bara ligger å samlar damm! Nu är det riktigt trevligt att gå in i deras rum!
  Igår var jag, Moa & Nina M på matfesten och käkade souvas, mums så gött he var! Trevligt att det händer saker lite nu å då här i staaaan!

Har beställt böcker och hoppas verkligen att dom kommer idag, har läsar abstinens just nu!

Tvätt!

Publicerad 2008-08-22 20:42:08 i Allmänt,

Stora tvättare dagen... å stora då menar jag verkligen STORA! Vi är 6 personer i hushållet så det blir en hel del tvätt på en vecka, vi har ju tyvärr inte införskaffat oss en tvättmaskin så att tvätta varje dag e ju helt uteslutet (tvättmaskin står på min önskelista att köpa inom en väldigt snar framtid).

Matfesten slog upp portarna igår så imorgon blir det att fara dit å käka souvas, längtar redan *mums*!

Tror att vi börjar vara rätt så klara med våra stadgar till föreningen åxå, känns skönt att vi snart kommer att vara igång på riktigt :-)

Bad min svägerska Nina att rita upp en tatuering jag planerat att göra i säkert 10 år nu... så i november kommer det äntligen att bli dags :-)

Nu är det god tid att natta småkidsen så jag å gubben kan mysa ihop oss i soffan å se en bra film (Casanova kanske)!

Ps. Såg "Lostboys 2" igår, förstår varför Corey Feldman inte får några roller som vuxen, ni vet vad jag menar om ni ser filmen! Ds.

Grått men varmt :-)

Publicerad 2008-08-21 19:47:09 i Allmänt,

Värmen finns kvar i luften än... skönt, skönt! Idag har vi promenixat till Coop... å krockat med hänsynslösa pensionärer! Jag har alltid visat hänsyn till äldre är uppfostrad så, men dom visar f-n ingen hänsyn tillbaka så nu får det vara nog!

Igår hade vi planeringsmöte för vår blivande förening Idun, har startat en blogg: http://idunforeningen.blogg.se där vi kommer att hålla alla uppdaterade! Det blir spännande och roligt när allt pappersjobb är bortgjort!

I lördags var jag å Nina A ute i skogen bortom bure trakten å plockade kantareller (haja vuxna vi är)! På kvällen vart vi mer omogna och for på krogen :-)

På onsdag börjar småttisarna dagis och jag är verkligen nervös, känns som om navelsträngen blir klippt en x-tra gång :-(
Men dom lär nog få roligt där iaf!

Moa började 4:an i tisdags och dom har haft en lugn och bra skolstart!

Albin är i Turkiet och förlänger sommarlovet med en vecka till! Har surrat med honom på messenger och han har det jättebra där och tänker inte en sekund på sin stackars mamma!!! Inse att han börjar 8:an, var tog alla år vägen egentligen???

Slut på semestern!

Publicerad 2008-08-04 16:59:53 i Allmänt,

Så har gubbens semester tagit slut för i år! Känns tråkigt men ändå skönt, blir lite jobbigt att vara tillsammans heldagar!!! Jag kommer att börja söka jobb som en galning nu eller sätta mej i skolbänken igen, är så less på att gå hemma på dagarna att jag blir fulltständigt tokig snart

1978 spelade "Kurres Kapell" in en skiva, min far är Kurre så jag har vuxit upp med den musiken. Idag lyssnade jag på skivan och upptäckte att alla texter lika gärna kunde skrivits idag... så har du skivan, damma av den och lyssna!

Nu blir det matlagning :-)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela