tessan72

Urkass...

Publicerad 2013-01-24 21:57:54 i Allmänt,

... på att blogga just nu, mår kanske för bra för att hitta den riktigt stora skrivarinspirationen :)

Hur som är lite nöjd över mig själv, har idag gjort mig tillgänglig för jobb igen och även om jag gruvar mig så känns det ändå helt ok.

Har kommit igång med hästarna igen också och det känns otroligt bra, mindfulness har åter infunnit sig :) Idag har vi tränat Robban på longering och det gick skapligt bra. Han är ju tyvärr inte så värst hanterad annat än utselad och körd i lunk eller full fart där han stod tidigare så det är mycket jobb med hantering och då helst från marken. Rekylen är en myspropp men det märks att han vill ha en box så han får vila ordentligt, lösdrift är inte riktigt hans melodi. Men nu dröjer det inte så jättelänge innan vi flyttar till nytt stall och med boxplats till gossarna :)

Småtrollen har åkt till pappan idag så nu blir det rätt tomt här i en vecka, tur jag får träffa dom lite ändå :) Jag och Moa ska ha mysarkväll imorgon och givetvis är det rysare vi vill se. Ska skämma bort henne med lite Ben & Jerrys :)

Nu ska nattluvan ner *zzz*

Sleep tight folks :)

Inte...

Publicerad 2013-01-23 17:54:37 i Allmänt,

... mycket som händer i livet just nu förutom förkylningar och magsjukor då.

Men det känns rätt skönt att det är lite stiltje behövs faktiskt ibland det med :)

Tisdag...

Publicerad 2013-01-15 18:03:07 i Allmänt,

... två dagar kvar tills trollen kommer hem igen, saknar dom naaaaaanting.

Förkylningen har då slagit bo i min kropp trots att jag bad den försvinna all världens väg. Är fruktansvärt synd om mig just nu, hostar och kraxar och eländet har satt sig i ryggen. Jobbigt läge att vara singel just nu, vill ju ha nån som pysslar om mig och kramas lite ;)

Men annars är det väl rätt ok iaf :)

Ha en toppenkväll folks :)

Fredag...

Publicerad 2013-01-11 14:16:12 i Allmänt,

... igen och idag åker småtrollen till pappan & Moa ska sova i stan hos en kompis. Albin är ju aldrig hemma nu förtiden så det blir jag & katten :) Känns både och är ju inte direkt van att vara ensam och har lite svårt för att vänja mig vid att Philip & Smilla är borta varannan vecka. Nu träffas vi ju rätt ofta även då de är hos Jimmy men det är ju inte riktigt samma sak.

Men känner att jag börjar bli mer och mer mig själv igen, stabilare, positivare och tryggare. Har tagit ett tag men och andra sidan har det varit rätt mycket som hänt på kort tid också och då tar det en stund innan man känner fast grund under fötterna igen.

Ikväll ska Jenny & Stefan käka middag här sen blir det lite vin och surr, får se om vi far iväg någonstans beror på orken... är lite småkrasslig men det skulle vara trevligt att se lite folks också :)

Trevlig helg på er :)))

Trött...

Publicerad 2013-01-05 11:47:07 i Allmänt,

... men vid gott mod :)

Idag flyttar en kompis in i huset i lägenheten mitt emot, ska bli riktigt roligt och hon har dessutom en dotter som är kompis med barnen så det kommer bli awesome :)

Börjar sakta men säkert landa efter separationen men nog känns det bra underligt då man varit sambo i 9½ år att plötsligt stå på egna darrande ben. Man blir ju liksom lite bekväm i ett förhållande också.

Minns när jag bodde själv tidigare då kopplade jag om lampor, bytte proppar, skruvade och spikade... när jag sen blev sambo och varit det ett tag klarade jag inte av att byta en glödlampa, haha :) Men nu kavlar jag upp ärmarna och fixar det själv igen :)

Jag och Jimmy är ju goda vänner och umgås en hel del och man märker verkligen hur barnen skiner upp då pappan kommer hit eller jag kommer dit när dom är hos honom. Värmer i hjärtat :)

Känner hur min gamla optimism börjar komma tillbaka igen och det känns SWEEEEET :)

Ha en toppendag folks :)

2013...

Publicerad 2013-01-04 23:07:21 i Allmänt,

... må du bjuda på positiva saker behöver verkligen det. I april 2011 fick mamma beskedet att hon hade lungcancer, april 2012 somnade hon in 56 år gammal. Vet att jag tjatar om detta men det är fruktansvärt tungt, trodde jag skulle ha kvar henne många, många år till men så blev inte fallet.
 
Sen två dödsfall till och separation på det gör ju så man tappar fotfästet lite... 3 begravningar på 1 år, suck :/
 
Vill fara på bröllop i år, massor :) Vill åka jänkare & hoj i sommar, känna vinden slita i mitt hår. Vill bada naken i en sjö långt in i ingenstans och sen sitta & njuta av en vacker solnedgång.
 
Men nu är det vinter sägs dock att vi går mot ljusare tider, längtar tills våren är här då liksom allt vaknar till liv igen :)
 
Fredag & helgen kommer att avnjutas i barnens underbara sällskap + att min yngsta syster är här och förgyller tillvaron lite extra :) Trevlig helg folks :)))

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela