tessan72

Har länge...

Publicerad 2013-06-12 16:47:35 i Allmänt,

... velat tatuera mina barns namn men då jag har fyra stycken har problemet varit var och hur. Igår hände det:


Ha en bra kväll folks :)

I skogen...

Publicerad 2013-06-07 11:14:04 i Allmänt,

... göms mycket som är glömt. Saker och ägodelar som en gång betytt mycket för sin ägare men som senare blivit ratat och lämnat i skogens barm.

Varje liten pinal har sin historia vilket gör det hela lite sorgligt men samtidigt så fantastiskt att skogen skapar något nytt, vackert och brutalt ärligt konstverk av skrotet.

Lite bilder från gårdagens skrotletarjakt och NEJ jag kommer inte att berätta vart vi varit inte av elakhet men vill ju att dessa ställen ska få vara kvar och så orörda som möjligt :)

 
Du kom hit någorlunda hel och fin, idag är du min jag har klätt dig med löv, mossa och grönska, värmer din övergivna själ och gör dig till en del av mig.
 
 
Å du tunna så arg jag var på dig, du hade olja som läckte ned i mitt så känsliga inre som tog tid att läka, nu ligger du här så harmlös och fin.
 
 
I denna gamla renault trängde ni människor ihop er för att fara till badstranden med en fullmatad tank, picknickkorg och kanske lite glada drycker. Plötsligt dög jag inte längre, kanske motorn som slutade spinna som en katt, växellådan ville inte lyda... ja vad vet jag dumpad och övergiven och nu hem för skogens varelser, stora som små, växter som djur... här vilar jag, här är min grav.
 
Ha en trevlig helg folks :) 

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela