tessan72

Inte borgerligt igen...

Publicerad 2009-04-05 07:21:41 i Allmänt,

Blir ju mörkrädd då jag läser i Aftonbladet att Alliansen är större än oppositionen. Moderaterna har ju vält hela Sverige det är dom som är en stor bidragande orsak till finanskrisen i Sverige. Avskaffningen av förmögenhets skatten och skatte lättnader för miljarders miljarder som vi fotfolk får betala dyrt för.

Arbetslösheten har inte nått sin peak ännu enligt dystra rapporter kommer den att nå hela 12% inom en kort framtid. Detta gör att jag absolut inte kan förstå hur högerblocket kan leda i alla undersökningar.

Tror du som röstar blått att du kommer att få stöd och hjälp av den nuvarande regeringen då du står där utan arbete och sedan även a-kassa? Med facit i handen du kommer att hamna utanför samhället precis som dom vill att du ska göra. De enda dom bryr sej om är att öka klyftorna och underlätta för sej själva att inkassera sina höga löner och bonusar utan att behöva betala rimlig skatt och avgifter. Nä, ned med de blå och fram med ett RIKTIGT arbetar parti som vi vanliga arbetare känner förtroende för.

Working hard.

Publicerad 2009-04-04 20:42:53 i Allmänt,

Igår ställde jag klockan somnade och vaknade av att mobilen ringde... kastade mej ur sängen svarade med: Har jag försovit mej? En okänd röst (dock från mitt jobb) svarade: Nej jag har Peter som frågar efter dej. Han blev inkopplad och jag halvskrek igen: Har jag försovit mej. Nej, svarade han jag har missat bussen kan ni plocka upp mej... Herregud svarade jag vad är klockan???? Halvåtta... Kastade mej i kläderna slet upp gubben och iväg i bilen, plockade upp Peter och vi hann till jobbet innan 8 det är banne mej snabbt och bra jobbat :-) men hur jag såg ut sen är ju dock en helt annan historia. Tabben jag gjort var att inte bockat i att larmet skulle gå av en lördag så nu är väckarn inställd på att ringa imorgon söndag.

Har kortdagar i helgen och det är skönt har nästan hela dagen kvar då jag kommer hem.

Barnen tokspelar Mario Carts (ok, erkänner jag spelar åxå)... nu är det tydligen min tur igen :-D

Ipred.

Publicerad 2009-04-03 18:03:09 i Allmänt,

Är så less på Ipred och var less redan innan den 1 april... jag kommer absolut inte att sluta tanka hem filmer och vill dom ta mej VARSEGOD jag är redo att fängslas för mitt allvarliga brott. Känns som om det finns värre saker att lägga pengar på än att jaga fildelare. Gör något stort för att stoppa pedofiler, kvinno och barn missandlare, våldtäcksmän eller mördare. Lägg en typ av "steam" avgift på fildelningen istället. Ett paket man väljer själv: Small, medium eller large.

Vi kommer definitvt att börja använda VPN-tjänster för att kunna ta hem barnens favorit filmer eller våra. Men att politiker, filmbolag, författare osv tror att Ipred  är lösningen på fildelning visar blott hur korkade dom verkligen är. Lägg av med storebrors fasonerna och lägg all er energi på vettigheter istället.

Kattbajs terrorism.

Publicerad 2009-04-03 10:27:35 i Allmänt,

Läser i dagens nätupplaga av Aftonbladet att en man hänsynslöst kastat kattbajs på sina grannar. Varför? Jo, deras katter bajsar i mannens trädgård. Där har vi på ena sidan en man som är frustrerad för att katterna kissar och bajsar på hans gård förmodligen kissar dom på utemöbler också. Det är inte roligt för en person som inte valt själv att ha katt. Vet själv hur det är vågar inte lämna barnvagnen ute utan drar in den oavsett hur lerig den är för vad är värre än kattkiss? Lukten går aldrig att få bort.

En väninnas mamma har i flera omgångar fått köpa nya dynor till sin utegrupp just på grund av kattkiss.

Jag har absolut inget emot katter jag gillar dom skarpt men har man katt i tätbebyggt område måste man ha dom under uppsikt. Det innebär att katten sitter fast i löplina på gården om den är ute så den inte kan gå över till grannen för att göra sina behov.

Att mannen i artikeln gick så långt som att kasta bajs på sina grannar är dock inte försvarbart utan visar att han helt saknar omdömmes förmåga.


Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela