tessan72

American Horror Story

Publicerad 2011-10-30 20:31:44 i Serier jag rekommenderar,

bild

En väldigt speciell serie i skräck/mysterie/drama kategorin. Familjen Harmon behöver en nystart och flyttar långt från sina tidigare hemtrakter till ett hus från 1920-talet. Detta hus gömmer många mysterium och grannar som är mer än bara skumma. Detta är en serie man gärna vill sträck se men då få avsnitt är ute får man tyvärr utstå den jobbiga väntan efter nya. Klart sevärd så här långt :)

Hängig

Publicerad 2011-10-12 15:45:01 i Allmänt,

Har känt mig trött och orkeslös sedan vi kom tillbaka från Barcelona. Magen har krånglat och är helslut... var piggare i helgen som var men blev sämre igen :/ Har av någon underlig anledning inte kollat febern under denna tid men gjorde det för ett tag sedan och japp, där fick jag förklaringen direkt varför jag är så trött och slut... hade 38,1 och jag är väldigt lågtempad så det är högt för att vara jag. Så nu kan jag faktiskt ligga i sängen utan att ha dåligt samvete utan bara kurera mig och se till att bli frisk och kry igen :)

Tack alla goa vänner som skickar sms, meddelanden och ringer för att kolla läget är himla rörd över er omtanke :)

Kram till er :)

Barcelona bildbomb :)

Publicerad 2011-10-09 19:05:11 i Allmänt,

Tänker inte skriva så mycket utan bilderna får tala sitt tydliga språk istället :) En sak är då säker och det är att till Barcelona kommer jag definitivt att återvända :D

bild
Utsikt från vår lägenhet :)
bild
Lustig träd i Parc De Citadella (om det nu stavas så)
bild












Foton: Nina Muhonen Marklund

Extra roligt var att vi faktiskt fick oss en guidad tur hos hästarna som ridande polisen i Barcelona har. Polisen som guidade oss runt tog sig verkligen tid att presentera alla de 38 PRE hingstarna, en riktig upplevelse :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela