tessan72

35-år och äntligen klok!

Publicerad 2008-06-19 15:56:31 i Allmänt,

Äntligen har jag blivit vis, det tog några år men här är mitt nya livsmotto: "Omge dej med människor som får dej att må bra, avsluta med de som får dej att må dåligt!"

Nu ska jag börja må bra, känns som om även jag förtjänar det :-)

Staten e faaaaaaan inte klok!

Publicerad 2008-06-10 11:48:54 i Allmänt,

Går förslaget om att staten ska få läsa våra mejl & fax igenom så vet jag inte vad jag gör! Det är ju totalt förbjudet att läsa andras post så åxå för staten! Vad händer med vårt privatliv? Vad händer härnäst??? Ska staten läsa våra kvitton då vi handlar, sätta upp bevakningskameror i våra hem? Var går gränsen???

Vi måste stå upp och försvara vårt privatliv mot detta kontroll samhälle annars kommer vårt samhälle att likna "Big Brother"!

Regn, regn... fast samtidigt rätt skönt att slippa gå till lekparken idag :-) Barnen är dock smått uttråkade :-(

Såg lite "Supernatural" igår och håller tummarna att "Sam" antingen blir utbytt eller försvinner ur serien för så tråkig skådis har jag sällan skådat! Samma min om han är glad, ledsen, arg, rädd osv... "Dean" däremot kan gott vara med i fler serier/filmer han går ju absolut inte se sej mätt på ;-)

AVG 8.0

Publicerad 2008-06-09 12:17:45 i Allmänt,

Nu har vi uppdaterat vårt virusskydd AVG till 8.0. AVG har varit vårt favorit virusprogram i massor av år men nu är jag besviken! Internet explorer funkar inte längre, programmet svarar ej! Jag blir VANSINNIG då jag inte kan spela på King.com via mozilla eftersom det inte funkar än då vi har vista... vad ska jag göra??? Någon kunnig som har ett tips??? Har dessutom avinstallerat avg bara för att se om det var problemet och då kunde jag minsann ta mej in på explorer utan problem!

Uttråkad till MAX!

Publicerad 2008-06-08 11:06:45 i Allmänt,

Nu är jag less... är så uttråkad att det känns som ett stort skämt! Jag vill ha jobb, men tydligen vill ingen ha mej jag har varit borta från arbetsmarknaden på tok för länge :-( Vad ska jag göra??? Nån som har en briljant ide?

I veckan har det varit tokhett så jag har knappt orkat lyfta armarna men jag måste ju bita ihop och roa kidsen! Så vi har trotsat värmen och varit ute hela dagarna. Lyckligtvis har då dom haft kul iaf!

Missade bilutställningen och kortegen igår och är fruktansvärt besviken, framförallt då min pappa spelade där! Allt pga att min sambo inte kunde komma sent till en fest han var bjuden på så jag är något irriterad på honom! Själv hade jag inte tänkt dricka utan bara  vara där och kika lite å åka i kortegen!

Eftersom mitt liv är så tråkigt just nu har jag inte så mycket att skriva om... är bara allmänt anti allt just nu!

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela