tessan72

Friska!

Publicerad 2008-10-23 06:32:26 i Allmänt,

Nu har vi äntligen kvicknat till efter förkylning och magsjuka! Riktigt längtar till att jobba trots att jag bara varit borta från jobbet en dag!

Ulle har fått en liten tösabit, så himla kul :-))) GRATTIS!!!

Nu har dom hittat Carolin, det måste på ett sätt kännas skönt för dom anhöriga att dom får ett riktigt avslut än att gå ovetandes om vad som egentligen hänt. Jag hoppas verkligen att "50-åringen" får det straff han förtjänar och att de anhöriga får svar på alla sina frågor. Lider verkligen med dom.

Hiv ska tydligen bli lagligt att sprida medvetet, hur sjukt på en skala är det? Det är ju precis som att mörda någon långsamt, tortyr. Nä, jag hoppas verkligen att det inte går igenom.

Den 8 november har vi klassfest för ALLA 72:or i kommunen, det lär bli kul. Många man inte sett på väldigt länge en del ända sedan jag gick ut 9:an.

I måndags var jag och min kollega Emilia och shoppade lös det blev en hel del klädur och vi avslutade med att käka på OW:s en riktigt trevlig dag.

Barnen ska på dagis idag och nu börjar det vara tid att väcka de små sötnosarna :-)

Trött, ledsen och sjuk!

Publicerad 2008-10-17 18:47:35 i Allmänt,

Är så trött, är så sjuk och är så ledsen!

Känner mej så värdelös och tom, febern rasar i min kropp och huvudet känns som en tung blyklump, totalt avsaknad av funktion. Kan inte minnas när jag senast kände mej så här och vill bara känna mej pigg, frisk och glad.

I natt fick jag inte sova då min "käre" sambo skulle se film trots att jag bad honom lägga sej samtidigt som mej så jag skulle få sova. Ack, filmen gick ju inte missa så det var ju bättre att väcka mej så jag fick ligga vaken i timmar med ilskan bubblande inom mej. I 4 år har jag av respekt lagt mej samtidigt som han för att inte störa då han har jobbat, nu när jag jobbar finns det ingen som bryr sej. Fan vad orättvist livet är!

Skulle jobbat till 17.30 idag men febern slog till så hem for jag.

Nu känner jag mej ledsen och bitter, önskar jag kunde få må bra!

Regerings-aporna!

Publicerad 2008-10-09 06:35:55 i Allmänt,

Så har även krisen nått Sverige, Volvo varslar över 4000 av sina anställda och detta lär vi känna av i hela landet. I mina ögon och många andras är det Bush & Co som rår för detta elände, allt på grund av ett helt meningslöst krig. Ett krig som gick emot FN stadgarna och trots detta känns det som om ingen velat/vågat protestera. Våra regerings-apor är så handlingsförlamade och ser upp så mycket till Bush att man mår direkt illa. Nu är det hela Europa som får ta smällen, tack så mycket! Såg vår pajas till stadsminister igår på TV4 nyheterna där han i vanlig ordning pratade runt frågorna utan att svara men däremot kasta skit på socialdemokraterna och hur dom nu vänder krisen till att röstfiska. Må så vara men dom tar i alla fall saken på allvar!

Är djupt besviken på även sossarna som igår gick ut med att dom bildat allians med Miljöpartiet och att vänsterpartiet är helt uteslutna ur den. Detta kommer förmodligen som en glad överraskning för vår nuvarande regeringen då detta ökar på deras chans att vinna även nästa val. Jag är vänsterpartist och vet varken in eller ut, hur ska jag rösta? Att rösta på socialdemokraterna vill jag inte, miljöpartiet känns inte heller rätt och röstar jag efter hjärtat så kommer min röst indirekt hamna hos aporna. Nä, Mona nu har du "skitte uppo gillret".

Idag öser regnet ned över oss här i Skellefteå så moppen får vila och syrran skjutsar mej snällt nog till jobbet. Har kortdag idag så det känns rätt skönt, barnen slipper vara så länge på dagis och jag behöver inte ha dåligt samvete!

Hänger med i serien: "Oskyldigt dömd" och är helt fast, f-n vad bra den är!

Robinson, åh nej!

Publicerad 2008-10-04 12:56:07 i Allmänt,

Nu har tv4 tänkt dra igång Robinson skiten igen, varför inte låta det programmet få vila i glömskans grav för all framtid? Varför dra igång något som enligt drygt 60% av Aftonbladets läsare tycker är totalt uttjatat?
Kom med något nytt nu istället, anställ mej som idéspruta jag skulle säkerligen kunna  komma på nåt underhållningsprogram som sopar mattan med Robinson på en endaste gång!

Å SNÄLLA, SNÄLLA INTE PETER JIHDE!

Så då har jag fått ösa ur mej lite :-)))

Margaritas lr hemma med la familia?

Publicerad 2008-10-04 12:44:46 i Allmänt,

Det var länge sen jag var ut på partaj nu, så vi får se vad som händer ikväll! Har blivit bjuden på fest i huset bredvid så mest troligt går jag över en sväng iaf!

Att vara hemma känns inte lika lockande då jag trots allt knappt varit nån annanstans än just hemma de senaste 4 åren. Nu har jag ju börjat jobba vilket känns helt underbart men jag behöver få komma ut och roa mej lite ändå!

Tycker det är så himla tragiskt med Caroline Stenvall som försvann för ca 3 veckor sedan då hon skulle på anställningsintervju i Jukasjärvi. Ännu har dom inte hittat henne och som det verkar drar dom i halmstrån, läste i Expressen att dom även söker i Ryssland nu. Sista spåret är på en shellmack några mil norr om Luleå och polisen hoppas kunna hitta nåt på deras övervakningsband! Jag lider verkligen med de annhöriga till Caroline och hoppas att dom inom en väldigt snar framtid får svar på vad som hänt att gå oviss måste vara som tortyr!

Igår såg jag och Moa "The Grudge", hon blev verkligen rädd. I morse berättade hon om alla konstiga ljud och knarrningar hon hört mest hela natten :-) Måste erkänna att första gången jag såg den var jag tvungen att ta med hunden in på dass :-)

Albin var på disco igår och kom hem väldigt sent, jag hann fara ut å leta efter vägen orolig som jag är. Mobilen hade han avslagen och då jag kom hem hade även hans kompis mamma varit förbi här och frågat om vi sett till dom. Skönt nog var pojken hemma då jag kom hem efter min spaningstur! Om dom förstod hur orolig man blir som förälder skulle dom verkligen se till att ha på mobilerna eller ringa om dom blir sena, tänk om jag förstått det då jag var ung :-) Minns hur mamma och hennes sambo Lars var ute på span varje helg, kom till och med ihåg regnr på bilen!

Lite tid!

Publicerad 2008-10-03 12:27:59 i Allmänt,

Tiden går och jag har inte skrivit på evigheter känns det som! Men det blir så  när man jobbar har familj och dessutom har en förening att ta hand om!

Igår hade vi vårt välkomstmöte som var väldigt lyckat, många glada skratt och en hel drös med förslag på olika aktiviteter.

I veckan har både Smilla & Philip varit hemma från dagis pga att dom är superförkylda. Jag jobbar halvtid oktober ut så det blir inte lika långa dagar för de små vilket känns himla skönt! Jimmy har fått ta ut VAB då jag bara har behovsanställning, vågar inte riskera att bli av med den! Jag trivs fantastiskt bra på jobbet och längtar faktiskt dit :-)
  Kör ju moppe till jobbet då det inte regnar. I onsdags lyckades jag med årets klantighet då jag skulle fara hem. Jag låser in min hjälm under sadeln och när jag skulle fara plockde jag ur hjälmen lägger nyckeln i  väskan som jag lägger ner där. Trycker igen sadeln så var hela skiten inlåst. Där stod jag med tårarna brännande i ögonen och visste inte vad jag skulle ta mej till, gick in i matsalen på jobbet och berättade vad som hänt och möttes av skratt från alla. Kändes som om jag skulle dö. Men en kollega följde med till moppen och konstaterade att han skulle göra sönder den om han försökte bryta upp den. En annan kollega skjutsade mej till Moas skola där jag kunde hämta husnyckel så att jag å småttisarna kom oss in.
  På aftonsidan kom min bror och en vän till honom för att skjutsa mej till moppen som jag kunde köra hem med reservnyckeln. Väl hemma skulle jag låsa upp sadeln för att ta ur väskan, FUNKAR EJ! I ca 3 timmar försökte Jimmy bryta sej in i den när jag till slut kom på att det kanske går att ta lös gångjärnet framtill... så enkelt, behövdes inte ens ett verktyg tänk om jag kommit på det när jag skulle hem!!!!

Moa var på badhuset igår och hade jätteroligt, hon är en riktig badgalning. Hon har dessutom börjat i samba orkestern på skolan och jag är glad att musiken går vidare i släkten!

Albin har varit i Skelleftehamn hela veckan men kommer hem idag och jag längtar! Är så härligt när alla barnen är hemma!

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela