tessan72

På måndag smäller det...

Publicerad 2012-08-16 13:10:39 i Allmänt,

... börjar om skolan då och detta höll på bli ett långt långt inlägg men jag raderade skiten, för det var nämligen bara smärta, olycka och gnäll, orkar inte med mig själv ibland :/ Tänk jag som alltid varit sån optimist...

... vad hände? Jo mamma dog :( Kan inte för mitt liv smälta det, hon var bara 56 år, varför? Säger som en kompis: FUCK CANCER!!! Hatar det djävla monstret nåt så fruktansvärt. Nä, nu gnäller jag igen...

Skolan börjar om och då kanske strukturen i mitt/min familjs liv kommer tillbaka.

Ha en fin dag i solen folks :)

Mot hösten...

Publicerad 2012-08-11 20:19:08 i Allmänt,

... vi sakta vandra och solen lyser, värmer och skämmer bort. I skogen glimtar kantareller i sin ljuvliga guldiga färg och doften gör en alldeles yr av lycka. Har gjort mina fynd denna vecka och tack Nina för att du delade med dig av ditt ställe, tack för att du tog dig tid att guida mig så jag numera känner igen hur det ska se ut där kantarellerna trivs :) Tack även till pappa, Biggan & Tina som idag hängde med på jakt och vi fick fin jaktlycka även idag:

b

Blev en god sås av dessa godingar :)

Förra lördagen var det storfest, Triaden gick av stapeln och på kvällen var det som vanligt liveband som spelade på Gaffla. Bureå vaknar verkligen till liv och det är så himla trevligt att se alla glada partymänniskor :) Human Flesh drog upp volymen rejält och jag tror inte en endaste nacke var i normalt skick dagen efter det trycket \m/ Det ska kännas att man öst till hårdrock så är det bara.

Tack till alla som förgyllde dagen/kvällen för oss, var verkligen en supertrevlig fest :)

b

I veckan har även hela familjen + svärdotter varit samlade, blir så himla glad i själen då :)

Men trots allt roligt så lyser mamma med sin frånvaro i allt som händer och sker, idag kom Jimmy hem med en ny diskmaskin då vi varit utan i sådär en 3 veckor och jag blev så glad... gissa vem jag ville ringa och berätta det roliga för? Jo, mamma... hur ringer man till en ängel?

Nä, nu ska jag mysa med kattungar, storkatt, småtroll och 14-is brud + go gubben mine.

Ha en fortsatt trevlig helg folks :) Och du  missar väl ändå inte Live at the Hill festivalen nästa lördag? Förköp som gäller glöm då för allt i världen inte bort det :)

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela