tessan72

Nyårs löften & total nedgång.

Publicerad 2009-01-15 18:54:23 i Allmänt,

Förutom cigaretter har choklad alltid varit ett stort beronde hos mej så det har varit några jobbiga veckor nu med choklad abstinens.
  På tisdag startar hårdträning och förhoppningsvis har jag lyckats gå ned de kilon jag har som mål innan sommaren :-) Lovade mej själv att sluta med både läsk och sötsaker efter nyår och har än så länge lyckats hålla mej.
  När jag kommit igång med träningen blir det stor nedtrappning på rökarfronten åxå och sedan klipper jag även banden med tobak och nikotin, tror jag :-p


Vad göra?

Publicerad 2009-01-13 18:37:51 i Allmänt,

Mörkt, kallt, blött, snöigt & halkigt. Så himla muntert då...

Vad ska vi norrlänningar göra annat än krypa ned mellan lakanen och producera tonvis med kids. Inte konstigt när man läser att tillväxten i Skellefteå är enorm. Nu börjar jag verkligen känna abstinens efter sol, barmark, getingar, flugor, knort, mygg, snuva... hm, vad var det jag längtade efter egentligen??? Nä, skämt och sido jag älskar verkligen våren, sommaren, hösten och även vintern men just nu känns det så himla MÖRKT.



Jobbar och står i och har faktiskt hunnit se en och annan film nu under låååångledigheten:

En av mina favoriter är Gran Torino som sägs vara den sista film Clint Eastwood själv medverkar i han har även regisserat denna vilket han är dj... bra på. Det är lite tyngd i hans filmer och jag bara älskar den. SE DEN om du inte redan gjort det.

Appaloosa en western som var riktigt bra. Den handlar om 2 män som blir inhyrda till olika städer för att få ordning på de laglösa som härjar omkring. Ed Harris och Viggo Mortensen spelar huvudrollerna och den äldre är "The Law" dom blir inhyrda att rensa upp gatorna i den lilla staden Appaloosa och allt går bra tills en ung änka spelad av Renée Zellweger dyker upp och hon ställer det mesta på sin spets. Även denna film är helt klart se värd :-)

Bio & Nintendo Wii.

Publicerad 2009-01-03 18:24:30 i Allmänt,

Smilla har varit på bio för första gången i sitt liv idag, vi såg Madagaskar 2. När ridån hissades upp och lamporna släktes höll hon andan av spänning och har bestämt sej för att aldrig se en film hemma på vår "lilla" TV igen. Hon var dock besviken på att mamman plockat i för lite choklad i godispåsen.

Filmen var fantastiskt bra och jag längtar att se den med orginalrösterna. Hoppade faktist till en gång då en haj dök  upp från ingenstans.



I helgen har jag och min käre sambo upptäckt MarioCart till Nintendo Wii och spelat som galningar. I just Love it. Men tummen värker så det slår härliga till och jag längtar tills småttisarna somnat så vi kan spela lite mera :-)

Albin och Moa har  haft sovkompisar i natt så vi har inte fått oss så mycket sömn i natt... så nu får det vara lugnt på den fronten ett tag.

Sänder även en tanke till John Travolta som förlorat sin ende son Brett 16 år gammal.

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela