tessan72

Kommer...

Publicerad 2014-01-23 13:53:00 i Allmänt,

... att byta blogg. Vill du fortsätta följa mitt bloggande lämna kommentar med din epost och namn publicerar ej dessa kommentarer utan bara för mina ögon.

Ha en bra dag folks :)

Alla...

Publicerad 2014-01-18 20:04:00 i Allmänt,

... trender är ju inte bra även om det är jag som omedvetet skapat vissa av dessa.

Sa idag till Patrik: "Du det är en grej jag som velat prata med dig om ett tag!" han undrade förstås vad det kunde vara. "Jo, allt som ska sopsorteras hamnar på diskbänken av någon anledning, sen blir det jag som får ta hand om alltihopa!" Varpå han svarar: "Mmm, men den trenden fanns inte i huset innan du fanns så den har du startat!" Jag tänker efter en stund och minns en händelse i början av vårt förhållande.

Jag är ju inte sopsorterare, har slarvat som tusan med det (i know im bad, sorry). Självklart har jag sorterat undan matrester till de gröna bananpåsarna och pantat pantflaskor men resten har jag som skitit i... inte liksom tagit in om man säger så (orkat ta in).

När jag och Patrik blev tillsammans och jag kastade något gjorde jag ju givetvis som jag alltid brukar... efter ett tag med detta säger han ifrån: "Alltså jag måste sortera efter dig i soppåsen, inte kul!" Hm... så då sa jag: "Då får du väl sortera på bänken då!" Och började lägga mjölkförpackningar, plastbyttor osv på bänken... japp det började alla andra göra också.

Nu när jag är sopsorterar drottning är det jag som råkat ut för rollen att fixa ur alla dessa saker som hamnar på bänken... suck och stön, en trend som definitivt ska brytas OMGÅENDE, hahaha :)

Ha en fortsatt trevlig helg :)

Skottat...

Publicerad 2014-01-17 19:48:55 i Allmänt,

... gården med Philip som medhjälpare. Gick som smort tills vi till vår förskräckelse upptäckte att älven svämmat över och gömt sig under snön.









Idag...

Publicerad 2014-01-16 14:58:56 i Allmänt,

... har jag pysslat om mig själv och hemmet som även det behövde lite kärlek :)

Blev varmt och ombonat även utan julens röda färger.





Förkylda...

Publicerad 2014-01-15 14:08:35 i Allmänt,

... och kallt ute *brr*

Ligger nerbäddade och halv glor på "Stjärnorna på Slottet", lite kul faktiskt när dom spelar in en punklåt, haha :) Men är trött och matt av många olika anledningar...

Toksugen på chokladpudding med mandarinklyftor och en klick grädde... får se om det blir att göra lite sånt sedan :)

Have a nice day FOLKS :)

Vart...

Publicerad 2014-01-07 11:19:52 i Allmänt,

... tog kung Bore vägen? Mörkt och glashalt och 1 plusgrad den 7:e januari känns ju inte ens nästan normalt. Vill dock inte ha lika mycket snö som det var i fjol eller vintern före utan sådär lagomt.

Igår kunde vi just pga snöbristen fara på skrotjakt, en positiv sak :)







Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela