tessan72

Rökning på arbetet.

Publicerad 2009-08-25 15:13:13 i Allmänt,

Alla har rätt till 5 min/timme eller två 15 min raster. Rökare tar oftast rast 1 gång/timme och det kostar lika mycket som de icke rökare som tar sina 2 raster/dag. Vad är då problemet? Kostar rasterna företagen miljoner? Är så less på "häxjakten" efter rökare. Det räcker nu, vi röker inte inomhus, vi står på specifika platser och vi får dessutom tåla onda blickar från personer som passerar oss på dessa utpekade ställen. NÅN MÅTTA FÅR DET VÄL ÄNDÅ VARA...

Det går inte att få folk att sluta röka med hjälp av tvång det måste ske av den egna fria viljan för att vara lyckosamt. Att pressa och stressa gör bara röksuget större, tyvärr. Om de som kom med förslagen själva var/har varit nikotinslavar skulle det nog komma andra former av "stöd" för att få personal att sluta röka.

Geocashing

Publicerad 2009-08-24 16:02:54 i Allmänt,

I skogen vi promenerade en sväng i handen Smilla en cashe höll. Denna innehåller papper, penna, pennvässare och två små leksaker till de som finner denna. Vi hittade ett bra ställe att gömma vår "skatt" så nu återstår bara att ta ut kordinaterna och lägga ut den på geocashing sidan.

Humöret har varit på topp hela dagen.

Moa har börjat 5:an idag och har fått en ny lärare som hon tycker verkar jättebra :)
Albin (fattar det inte) började 9:an idag så jag börjar verkligen känna att åldern gör sej påmind, jag som är sååååååå ung...

Imorgon börjar småttisarna dagis igen bara 15 timmar i veckan så det blir en mjukstart :) Undras vad jag ska hitta på då?

R.I.P Tony

Publicerad 2009-08-01 17:27:06 i Allmänt,

Fick idag det tråkiga beskedet att en barndomsvän gått bort :(

Hoppas du äntligen får ro nu Tony, så länge vi minns finns du.

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela