tessan72

Annandag påsk!

Publicerad 2008-03-24 20:25:24 i Allmänt,

Oj, vilken underbar dag det varit idag! Solen har varit framme precis hela dagen och vi har njutit hela högen! I storklingta har vi varit idag. Barnen har åkt skidor (twintips) och pulka, korv med bröd gjord på öppen eld *mums* och givetvis choklad i termosen! En riktigt lyckad dag tillsammans med "jörsarna" som vi försöker lura in till staaaaan nu på lördag för att partaja lös lite grann!

Ikväll blir det film och mys, känns som om det behövs efter en utedag!

Annandag påsk: Är inom kristendomen dagen efter påskdagen. Har som ämne "Möte med den uppståndne". Tidigare innehöll hela veckan efter påsk icke-religösa festligheter, vilket under 1800-talet minskades ned till en dag. Moderna asa-troende brukar förlägga vår-blotet till denna dag!  Info från wikipedia.


Igår såg vi en film som heter Gabriel här kommer en liten recension: Gabriel är ju som de flesta redan vet en av Guds ärkeänglar. Han skickas ned till jorden för ett sista desperat försök att åter få kontrollen från de fallna änglarna som bringat människorna i evigt mörker. Gabriel ska slåss mot de fallna och försöka rädda sina vänner som redan misslyckats och är fast på jorden. Hans uppdrag är att åter få ljuset till jorden! Storyn är kanonbra och intressant men den kunde gjorts mycket bättre än i denna film. Jag är väldigt intresserad av religon och folklore så det kunde varit en film för mej, men nej! Andy Whitfield som spelar Gabriel påminner mej om någon jag inte tycker om så jag störde mej hela tiden på hela hans uppenbarelse. Om du inte har allt för höga förväntningar kanske du gillar den, jag gjorde det inte! Inga bra skådisar och storyn som kunde blivit så bra riktigt suger! Tummen ner!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela