tessan72

Regerings-aporna!

Publicerad 2008-10-09 06:35:55 i Allmänt,

Så har även krisen nått Sverige, Volvo varslar över 4000 av sina anställda och detta lär vi känna av i hela landet. I mina ögon och många andras är det Bush & Co som rår för detta elände, allt på grund av ett helt meningslöst krig. Ett krig som gick emot FN stadgarna och trots detta känns det som om ingen velat/vågat protestera. Våra regerings-apor är så handlingsförlamade och ser upp så mycket till Bush att man mår direkt illa. Nu är det hela Europa som får ta smällen, tack så mycket! Såg vår pajas till stadsminister igår på TV4 nyheterna där han i vanlig ordning pratade runt frågorna utan att svara men däremot kasta skit på socialdemokraterna och hur dom nu vänder krisen till att röstfiska. Må så vara men dom tar i alla fall saken på allvar!

Är djupt besviken på även sossarna som igår gick ut med att dom bildat allians med Miljöpartiet och att vänsterpartiet är helt uteslutna ur den. Detta kommer förmodligen som en glad överraskning för vår nuvarande regeringen då detta ökar på deras chans att vinna även nästa val. Jag är vänsterpartist och vet varken in eller ut, hur ska jag rösta? Att rösta på socialdemokraterna vill jag inte, miljöpartiet känns inte heller rätt och röstar jag efter hjärtat så kommer min röst indirekt hamna hos aporna. Nä, Mona nu har du "skitte uppo gillret".

Idag öser regnet ned över oss här i Skellefteå så moppen får vila och syrran skjutsar mej snällt nog till jobbet. Har kortdag idag så det känns rätt skönt, barnen slipper vara så länge på dagis och jag behöver inte ha dåligt samvete!

Hänger med i serien: "Oskyldigt dömd" och är helt fast, f-n vad bra den är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela