tessan72

EU e tokiga!

Publicerad 2008-09-04 16:24:05 i Allmänt,

I dagens aftonblad finns följande att läsa:
 "Nytt förslag från Europaparlamentets kulturutskott Snart kan du inte längre blogga anonymt. Europaparlamentets kulturutskott föreslår en reglering av bloggarna – som knappast uppskattas av bloggosfären. Det aktuella förslaget innehåller åtskilliga punkter. Bland de mest uppmärksammade – och kritiserade – punkterna hör:
* Att bloggarnas status ska klargöras. Innebär att det in praktiken blir omöjligt att blogga anonymt.
* Etiska uppförandekoder ska skapas. Replikrätt kan komma att införas till dem som kritiseras i bloggarna.
* Bloggare kan komma tvingas "redovisa sina intressen".

Allt detta för att politikerna inte ska tappa kontrollen över oss bloggare! Man blir ju fulltständigt galen av att leva i detta kontrollsamhälle som verkar bli värre och värre för varje dag som går!!! Nä, tummen ner för det förslaget! Gå in på Aftonbladet och gör din åsikt hörd åxå!

Bytte ju operatör till 3 häromdagen då jag tycker att halebop  har massa smygavgifter. Tyvärr så är det för dålig teckning här uppe så jag har bytt tillbaka till halebop igen, nu dock lite under protest!

I måndags blev Smilla jättesjuk efter att vi varit på inskolningen. Hon hade över 40 graders feber och skakade som en galning. Jag fick panik och försökte få tag på min mor, hon jobbade så det gick ju inte! Men efter att ha fått lite alvedon så blev det lite bättre! Dagen efter var hon frisk igen, så det verkligen kom å for! Igår blev lillgubben Philip dålig och har haft  hög feber hela natten och dagen! Men han är duktig på att äta och dricka iaf så jag hoppas han blir frisk lika snabbt som storsyrran! Även Albin och Moa är hemma idag! Albin har haft ont i magen men mår mycket bättre och Moa har feber som småttisarna!

I helgen blir det storbak: Vaniljbullar, kakaobullar och matbröd står på bakarlistan :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela