tessan72

Inte borgerligt igen...

Publicerad 2009-04-05 07:21:41 i Allmänt,

Blir ju mörkrädd då jag läser i Aftonbladet att Alliansen är större än oppositionen. Moderaterna har ju vält hela Sverige det är dom som är en stor bidragande orsak till finanskrisen i Sverige. Avskaffningen av förmögenhets skatten och skatte lättnader för miljarders miljarder som vi fotfolk får betala dyrt för.

Arbetslösheten har inte nått sin peak ännu enligt dystra rapporter kommer den att nå hela 12% inom en kort framtid. Detta gör att jag absolut inte kan förstå hur högerblocket kan leda i alla undersökningar.

Tror du som röstar blått att du kommer att få stöd och hjälp av den nuvarande regeringen då du står där utan arbete och sedan även a-kassa? Med facit i handen du kommer att hamna utanför samhället precis som dom vill att du ska göra. De enda dom bryr sej om är att öka klyftorna och underlätta för sej själva att inkassera sina höga löner och bonusar utan att behöva betala rimlig skatt och avgifter. Nä, ned med de blå och fram med ett RIKTIGT arbetar parti som vi vanliga arbetare känner förtroende för.

Kommentarer

Postat av: Kalle B

Publicerad 2009-04-05 10:54:42

"Nä, ned med de blå och fram med ett RIKTIGT arbetar parti som vi vanliga arbetare känner förtroende för."



Men vänsterpartierna är ju arbetsfri-partier och inte arbetarpartier. Alliansen är en allians för de som vill försörja sig själva och göra rätt för sig. De utgör den arbetande befolkningens representanter. Oppositionens regeringsalternativ med Mona och Ohly i spetsen representerar de 5 - 10 % av befolkningen som inte vill arbeta och försörja sig.



Så länge inte den arbetsfria delen av befolkningen överstiger 50 % lär inte oppositionen vinna något val.

Postat av: tessan72

Publicerad 2009-04-05 17:03:24

Kalle B, du säger att vänsterpartierna är arbetsfria partier vilket inte stämmer. Alliansen lovade att sänka arbetslösheten det var ett av deras val löften. Idag står vi med snart den högsta arbetslösheten sedan 1930-talet. Vad visar det? Det har alltid varit de röda som fått städa upp efter de blåa.

Postat av: Kalle B

Publicerad 2009-04-06 17:00:09

Nja, inte tänker man städa upp genom att befrämja egen försörjning. Istället skall skatten på egen inkomst höjas liksom bidragen till arbetslösa och sjukskrivna.



Visst kunde alliansen göra mer för den arbetande befolkningen, alltså sänka skatterna mer, men vänsteroppositionen tänker ju göra tvärt om!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela