tessan72

Helg :)

Publicerad 2010-10-22 19:40:53 i Allmänt,

IDAG ÄR DET CAPSLOCK DAGEN SÅ VI SKRIVER MED VERSALER... MEN VEM ORKAR LÄSA DET, KÄNNS JU SOM OM MAN SKRIKER. GER UpP NU...
Philip har inte haft ont eller varit irriterad i ögat idag, känns så skönt :) Frågade honom hur det kändes och han svarade bestämt: Jättebra :) Bara två dagar kvar att droppa i ögat sen slipper han även det :)))
Läste ju rubrikerna om Andreas Kleerups framträdande i Nyhetsmorgon på TV4 häromdagen och nu finns klippet utlagt på youtube, du hittar det här. Han påstår i varje fall i dagens nätupplaga av Aftonbladet att han bara var trött. Tjena, tjena mittbena. Han var ju totalt uppe i det blå var så pinsamt att se så jag kikade mellan fingrarna man skäms ju å hans vägnar. Förstår inte hur han fick vara med? Någon på redaktionen måste ju träffat honom innan han öppnade munnen i direktsändning och kunnat förskona både honom och de som satt och såg.
Har haft skola idag och det blev en kort dag, rätt skönt att komma hem innan 12 en fredag :) Och efter denna veckas pärs i Umeå så kändes det extra välkommet :) Nytt ämne var det dessutom som verkar riktigt intressant :)
Imorgon kommer Rekylen och vi LÄNGTAR verkligen :D
Ha en underbar helg :)
MEN NU GÅR DET INTE FÅ MELLANRUM MELLAN RADERNA IGEN, MORR

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela