tessan72

OP 3 + lite mera :)

Publicerad 2010-10-21 12:05:19 i Allmänt,

Philip har nu gjort sin 3:e och sista ögonoperation och det gick precis enligt planerna så kirurgen Mikael var jättenöjd :) Själva ingreppet tog hela 2 minuter så det var snabbt jobbat. Han var dock sövd i drygt 1 timma och var rätt slut i rutan efteråt men det är ju helt normalt. Sedan var hans goda humör på topp igen trots att det skaver i ögat av de stygn han har där. Han är så duktig lillgrabben.
Mamma har varit här hemma med resten av barnaskaran förutom Albin då som varit i Skelleftehamn. Dom har haft jättemysigt och blivit bortskämda helt efter regelboken då det gäller mor & farföräldrar, haha. Nu hör vi: "Mormor har, mormor gjorde, av mormor fick vi"... osv :) Är glad att dom haft det bra och att hon fått chansen att rå om dom ordentligt några dagar :) Tack kära mor för att du ställer upp och finns där: Love YOU :)
Jimmy packade ihop hotellrummet och jag och Philip hjälpte faster Ulla (som också var på NUS och på samma avdelning) att packa ihop sina saker och sedan gå ut och vänta på bilen. Hon var så glad att vi var där och att hon kunde åka med oss hem. Jag är också glad att hon var där för hon är en otroligt härlig människa som man verkligen blir glad av att vara nära. Är glad att mormor har henne som granne och dagligt sällskap, kan tänka mej att dom hittar på en hel del roligheter tillsammans :)
På lördag får vi äntligen hem vår nya efterlängtade familjemedlem Rekylen (Rekyl Sund som han egentligen heter). Är dock lite nervös då det var ca 20 år sedan jag hade häst sist, haha... Men det ska nog gå bra han är så lugn och stabil och helt underbar:
rekylen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela