Tessan's middagstips :)
På menyn idag hade vi följande:
Ungslaxfilé, kokt potatis, dijionsås & ungsbakade morotstavar så här gör du:
Sätt ugnen på 175 grader.
4 portionsbitar laxfilé
½ dl smält smör eller flytande smör.
salt & citronpeppar.
Häll det smöret över filébitarna, salta och krydda och sen in i ugn.
Skala och gör stavar av 4-5 morötter dränk dom i smält smör och salta på efter smak in i ugn tillsammans med laxen. Klart på 20-25 minuter.
Dijionsås:
2 dl vatten
2 dl creme fraiche
1 fiskbuljong
2-3 tsk dijionsenap (funkar faktiskt även med Johnnys sötstarka senap)
Dragon och en gnutta pressad citron.
Koka ihop och servera allt tillsammans med kokt potatis eller något annat gott.
Bon Appétit :)
Ungslaxfilé, kokt potatis, dijionsås & ungsbakade morotstavar så här gör du:
Sätt ugnen på 175 grader.
4 portionsbitar laxfilé
½ dl smält smör eller flytande smör.
salt & citronpeppar.
Häll det smöret över filébitarna, salta och krydda och sen in i ugn.
Skala och gör stavar av 4-5 morötter dränk dom i smält smör och salta på efter smak in i ugn tillsammans med laxen. Klart på 20-25 minuter.
Dijionsås:
2 dl vatten
2 dl creme fraiche
1 fiskbuljong
2-3 tsk dijionsenap (funkar faktiskt även med Johnnys sötstarka senap)
Dragon och en gnutta pressad citron.
Koka ihop och servera allt tillsammans med kokt potatis eller något annat gott.
Bon Appétit :)