tessan72

Jobbiga tider nu...

Publicerad 2011-03-01 12:33:09 i Allmänt,

Först blir en väninna till mig allvarligt sjuk så pass att hon gick balansgång mellan liv och död, lyckligtvis överlevde hon och har börjat återhämta sig riktigt bra dessutom :) Love U girl :D

Foxy blev sjuk först förr förra veckan det började läka ut vad vi trodde och fortfarande tror är fostervatten och att hon har haft smärtor är helt klart. På lördag förr förra veckan var hon som vanligt igen men vi tog henne veterinären för säkerhets skull där gjordes ultraljud och röntgen men inga foster syntes till. Veterinären sa att hon inte kunde säga till 100% att det inte fanns något foster där men mest troligt inte.

Hela förra veckan passerade men nu på lördag eftermiddag började det hela om igen och jag är glad att vi har vittnen till båda händelserna annars skulle folk tro att vi var knäpp i knoppen. Hon har haft ett rent h-vete och veterinärerna svarar på två frågor och lämnar ca 100 obesvarade så just nu försöker vi med en penicillinkur mot livmodersinflammation vilket vi inte tror det är då det är så mycket som inte stämmer... den 5:e mars har Karin (veterinären i Burträsk) öppet igen så vi kommer ta kontakt med henne då för att hon engagerar sig verkligen och lär gå till botten med problematiken på ett helt annat sätt.

Nä, det är tufft just nu och energin är helt dränerad då vi fått åka en ordentlig känslomässig berg och dalbana under en längre period. Är så glad att vi har varandra i familjen + att jag har en underbar häst som fungerar utmärkt som energipåfyllnings källa.

Vet att detta verkligen blev negativt och tråkigt men tyvärr är det så här jag känner för tillfället.

Ha en toppen dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela