tessan72

Tänk...

Publicerad 2014-08-13 13:49:00 i Allmänt,

... själv får du känna hur det känns!
 
Att bli utsatt för brott:
 
  • Tär på kraftigt då du hela tiden ser dig om över axeln
  • Du ändrar dina rutiner för att undvika förövaren och förövarens bihang.
  • Du ändrar sekretessinställningar på dina sociala nätverk.
  • Du ser över vilka vänner du har, är dom pålitliga eller inte
  • Du blockerar telefonnr
  • Du blockerar människor på nätverken
  • Du delar dina inlägg med vissa men andra ser bara i blindo
  • Du slutar fara på stadens nöjeslokaler, klubbfester och andra evenemang där du kan stöta på din gärningsman eller bihanget.

Förövaren:
 

Fortsätter sitt liv som vanligt, ljuger sig fri och fortsätter vara på stans nöjeslokaler och beter sig som om ingenting hade hänt. Berättar gärna och mycket om vad just FÖRÖVAREN blivit utsatt för spelar offer och försöker väva sitt nät för att få insikt och fortsätta kunna påverka sina offer. (minns att ett RIKTIGT offer ändrar på sina rutiner och sitt leverne). 
 
*
 
På lördag spelar min pappa på ett evenemang som heter Frispel i Gråberg, något vi sett fram emot att fara till (ordnat barnvakt för flera månader sedan)... då vår förövare gjort sig ovän med många i byn tänkte vi att där känns dit känns det tryggt att fara. Skickade iväg inbjudan till evenemanget till några vänner som också gillar farsan och hans musik. Dröjde ungefär 5 minuter så fick jag ett PM på FB: "Ska ni verkligen dit? Galningen har anmält att galningen ska dit!"
 
Så inte ens min pappa kan jag fara och se på... ni som känner till vår förövare, har den personen ändrat sina rutiner, sitt uteliv osv? Snälla ifrågasätt och vill ni ha bevis på vad som skett så har vi dokumenterat allt, alla sms, ansökningar till vår Skrotgrupp är skärmdumpat och sparat, hot via telefon finns inspelat, brev som är handskrivna är fotade innan vi skickade in till polisen, varje liten sak har vi sparat och även lämnat kopior till våra närmsta. 
 
Vi vill inte vara offer, vi vill leva vårt liv i lugn och ro och kunna känna oss avslappnade nog att fara på Solbacken och handla en vanlig vardag... inte ens en så enkel sak fungerar. Tänk på det... döm sen och nej vi vill inte att ni ska tycka synd om oss vi vill att ni ska förstå vem som är förövare i just detta och vem/vilka som är offer!!!
 
Ha en bra dag folks :) 
 
Ps. Orkar inte ens vara arg längre känner mig bara uppgiven och ledsen att något så onödigt som allt detta överhuvudtaget hänt. Och du/ni som tänker ni kan väl fara ändå, NEJ det kan vi inte vilken glädje skulle det ge oss??? Ds. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela