tessan72

Idag...

Publicerad 2014-05-23 21:08:00 i Allmänt,

... har vi firat med trerätters middag ute i solen och värmen :D
 
Lingongrova med röra av keso, rivet äpple och skivad rödlök, toppad med rostbiff och rödlök. Gick hem hos både stora som små :)
Patrik bad mig en gång för några månader sedan göra pasta med någon god laxjox till. Komponerade då ihop denna rätt :) Smörjer först en ugnsfast form och hackar upp laxfilé i mindre bitar. Gnuggar in dom med riven WB-ost och salt. Vispar vispgrädde tills den tjocknar lite och smular i en fiskbuljongtärning, en stor gnutta kaviar (röd stenbitsrom funkar också), citronsaft (alltså gula bollen eller direkt ur en färsk citron), citronpeppar och rör ihop allt det goda. Häll över laxbitarna och strö över lite WB-ost :) In i ugnen i 175 grader i 20-30 minuter, sen är det klart att avnjutas :) 
 
Sen avslutade vi med strutglass som alltid är lika gott och just idag med denna värme blev det ju helt klart extra njutfullt :) 
 
Så vi får väl tacka Beckomberga som gav oss en rejäl anledning att fira ;) Tack så mycket och hoppas du får sinnesro nu och kan ta tag i ditt eget liv och låter oss leva våra :D 
 
Sen blev det fortsatt fix med växthuset och vi har jobbat hårt som tusan. Kört flera skottkärror med smågrus och skyfflat på som tokar :)
 
Nu ska vi ha soffmys och njuta av varandra, en god öl/alkoläsk och bara känna lugnet :D
 
 
 
Ha en bra fortsatt helg folks :) 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela