tessan72

Mathjäpen...

Publicerad 2015-03-03 20:27:15 i Allmänt,

... är ju tänkt att gå till bättre behövande personer. Vet av tre personer (umgås ej med dom men har hört detta från säkra källor, bland annat en syster till den ena av dessa) som nyttjar mathjälpen och sedan är på krogen på helgen. Med den hjälpen behöver dom ju inte lägga pengar på mat utan detta får dessa vidriga individer gratis och kanske någon bättre behövande står utan. Finns det ingen djävla skam i kroppen?
 
Ni har själva valt att inte arbeta då ni är för lata för det, ingen av er tre har någonsin haft ett RIKTIGT arbete och med riktigt menar jag INTE att vara springflicka åt pappa i tonåren eller att sköta pojkvännens affär i tonåren. Ni är alla över 40 år, en av er snart 53 och ni är alla en skamfläck för oss kvinnor som verkligen kämpar på riktigt!
 
Skärp er för fan, sluta knapra en massa piller och sluta tycka så förbannat synd om er själva... finns inga ursäkter och framför allt inte till att roffa åt sig mat som borde gå till någon som inte kastar sig iväg på krogen och super upp de slantar som utan mathjälpen gått till just MAT!!!
 
Blir så trött på idioter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tezzan

En toka som bloggar om det mesta och int alls :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela